Home Actualitate Revoltător: procurorii exclud din start varianta mafiei lemnului în cazul pădurarului ucis...

Revoltător: procurorii exclud din start varianta mafiei lemnului în cazul pădurarului ucis prin împușcare în Maramureș

DISTRIBUIŢI

La aproximativ două zile de la moartea lui Liviu Pop, pădurarul găsit într-o râpă dintre localităţile Rogoz şi Băiuţ, niciun suspect nu a fost pus sub acuzare. Mai mult, anchetatorii neagă orice implicare a mafiei lemnului în acest caz.

„Este un caz complex. Au fost audiate mai multe persoane, dar deocamdată nu a fost pus nimeni sub învinuire. Nu excludem nicio variantă de lucru, dar nu poate fi vorba despre mafia lemnului, cum s-a spus. Au fost găsite nişte lemne uscate, au fost ridicate, nu ştim nici măcar dacă s-au tăiat acestea din pădurea respectivă. Sunt o mulţime de expertize de făcut, inclusiv expertiza balistică a armei”, a spus Bogdan Gabor, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Dacă mai așteptăm câteva zile o să ne spună acest închipuit procuror că nici nu există vreo mafie a lemnului. Chiar așa, de ce ne mai trebuie pădurari când pădurile noastre sunt intacte și neatinse de vreun hoț?

Incredibila declarație a acestui funcționar al Statului Român ne face să privim cu atenție la acuzația directorului Asociației Vânătorilor și Pescarilor Trasilvania la adresa unei procuroare care l-ar fi scăpat pe criminalul prietenului său și că ar primi lemne în schimbul protecției hoților. Totodată acesta cere urmărirea provenienței lemnelor pe care mama procuroarei le are în curte deoarece de mulți ani, lemnele se bucură de trasabilitate.

NEDREPTATE!!! UN OM A FOST OMORAT CU BRUTALITATE!!! Am fost acolo la padurea Rogozului, acum m-am intors acasa. Mi…

Publicată de Mihai Timbus pe Miercuri, 16 octombrie 2019

2 ARII

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.