DISTRIBUIȚI

Întruniţi la Alba Iulia, capitala spirituală a României Mari, după zece ani de pribegie şi umilinţe, naţional-ţărăniştii au în sfârşit posibilitatea de a activa politic.

Noi, PNŢ Maniu-Mihalache, suntem urmaşii celor care au stabilit drumul României către structurile europene şi euroatlantice în continuarea înaintaşilor care au înfăptuit idealul unităţii naţionale. Sacrificiul politic din anii 90 a pus interesul ţării în faţa celui de partid, iar meritele pentru aceste acte fundamentale au fost asumate de alţii.

Astăzi, Uniunea Europeană trebuie redefinita în spiritul ideilor care au stat la bazele acestei construcţii, iar noi rămânem partenerii loiali ai Europei şi ai curentului creştin-democrat. NATO este singurul garant al securităţii naţionale, în contextul unei Ruşii din ce în ce mai expansioniste şi mai agresive. Condamnăm orice încercare de îndepărtare de la aceşti piloni ai dezvoltării şi apărării ţării.

Justiţia este prima putere care trebuie să funcţioneze cinstit şi eficient. Toţi cetăţenii cinstiţi ai României au fost umiliţi prin modificările nemaiîntâlnite nicăieri în lumea civilizată făcute în favoarea tuturor infractorilor, cu dedicaţie specială pentru politicienii corupţi. Avem nevoie de o legislaţie clară, cu magistraţi independenţi care să ia decizii oneste, fără presiuni şi influenţe. Instituţiile care trebuie să supravegheze echilibrul puterilor în stat (Curtea Constituţională), să blocheze excesele autorităţilor (Avocatul Poporului) sau să asigure independenţa justiţiei (CSM) sunt infestate cu personaje deasupra oricărei bănuieli de onestitate şi profesionalism şi trebuie reformate radical.

România este în aceste zile într-unul din cele mai periculoase momente ale existenţei sale. Un grup infracţional organizat a pus la cale o lovitură de stat care se derulează cu încetinitorul, pentru a scăpa de consecinţele faptelor lor penale şi pentru a jefui în continuare bugetul ţării.

PNŢ Maniu Mihalache afirma că nu există un pericol mai mare pentru siguranţa naţională decât PSD, un partid nefrecventabil şi devenit sinonim cu hoţia generalizată şi prostia fudulă, însoţite de trădarea naţiunii şi îndatorarea generaţiilor viitoare pentru a-şi asigura perpetuarea la putere. Fiecare zi în care mai rămâne la cârma ţării produce daune materiale şi morale greu de recuperat.

PNŢ Maniu Mihalache declară că tranzacţionarea ticăloasă a PNŢCD de către impostorul care a confiscat acest nume umple de revoltă pe orice naţional-ţărănist onest, iar noi suntem decişi să nu îi permitem unui personaj politic minor, ilegitim şi irelevant să vorbească în numele martirilor noştri şi să tranzacţioneze demnitatea şi istoria la taraba jocurilor politicianiste, pentru interese meschine, străine de tradiţia, spiritul şi moralitatea acestui partid.

Îi chemăm pe toţi membrii onorabili ai PNŢCD ca şi pe toţi aceia care îşi doresc o reprezentare politică bazată pe moralitate, dăruire şi caracter să ni se alăture pe drumul pe care îl deschidem astăzi.

Aşa să ne ajute Dumnezeu !
Radu Rizescu
Preşedinte PNŢ Maniu-Mihalache

Alba Iulia
30 martie 2019

Partidul Naţional Ţărănesc Maniu-Mihalache
Mihai Grigoriu – preşedinte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.