Acasă Politic Conform Olguței Vasilescu PSD preferă să-și treacă legile cu UDMR, nu cu...

Conform Olguței Vasilescu PSD preferă să-și treacă legile cu UDMR, nu cu partidul lui Ponta

DISTRIBUIȚI

În Camera Deputaților, PSD_ALDE au pierdut majoritatea încă de acum câteva luni. Astfel, din totalul de 329 de deputați existenți, PSD are 140 iar ALDE 19, deci un procent de 48%, lipsindu-i un număr de 6 deputați pentru ași trece la limită propunerile legislative. Fostul pesedist Victor Ponta a declarat, marți, după ce deputatul PSD Petre Sorin Marica a trecut la Pro România, că partidul are 21 de deputați, un numărul egal cu UDMR și că „în perioada următoare” Pro România va depăși UDMR în Camera Deputaților.

În acest sens, Ponta a propus PSD o negociere.

„Fac o propunere publica pentru PSD ( care se plange mereu ca este obligat sa negocieze cu UDMR pentru ca nu are voturi) – cand aveti propuneri bune pentru Romania veniti la noi si o sa le votam”, a scris Ponta pe Facebook.

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO: „Majoritatea PSD-ALDE s-a probat de fiecare dată în Camera Deputaților și o vom proba la fiecare vot de acum înainte”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, după anunțul demisiei din PSD a unui alt deputat și a trecerii acestuia în barca lui Victor Ponta.
Întrebată dacă PSD poate negocia cu Pro România pentru adoptarea unor legi, Lia Olguța Vasilescu a răspuns: „Nu. Este exclus”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.