Acasă Actualitate România ar vrea să producă vaccin anti-COVID la Cantacuzino

România ar vrea să producă vaccin anti-COVID la Cantacuzino

DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, într-o scurtă conferință de presă organizată la ieșirea de la rapel, că România va încerca să producă vaccin COVID-19 la Institutul Cantacuzino.

„Vom încerca să producem vaccinul în România la Cantacuzino. Nu știm ce vaccin vom produce, dar asta este varianta pe care mergem noi.”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul a declarat că nu există tensiuni între el și Vlad Voiculescu:

„Nu există tensiuni, dar ne contrazicem pentru că informația nu ajunge la noi în același timp. Obiectivul nostru e de a vaccina cât mai mulți români, în cât mai scurt timp, pe acest lucru ar trebui să ne concentrăm. În privința tragediei de la ”Matei Balș”, nu am primit încă un raport, îl aștept de la Ministerul Sănătății, când îl voi avea vi-l voi transmite.”

2 COMENTARII

  1. Da. Vaccinul Rromvax. Ghinararii de la Kanta Kuzino nu-s in stare sa faca nici ser fiziologic dupa ce doftorii meletari au fost primii care s-au imbolnavit de CoVid in Rrominica, da’ Citu anunta Marele Razboi Mondial Biologik.

  2. Sa faca macar IVERMECTINA si HIDROXICLORCHINA la Institut, doua medicamente ieftine ce trateaza toti virusii pe jumatate din planeta noastra, fara ca printre beneficiari sa se numere cei dim
    UE si Satele Unite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.