Acasă Actualitate Românii sunt jupuiţi ca statul să nu reducă cheltuielile

Românii sunt jupuiţi ca statul să nu reducă cheltuielile

DISTRIBUIȚI

Guvernul va jupui totul de pe românii care muncesc, dar statul nu îşi va reduce deloc nici o cheltuială. Pensii speciale, mii şi mii de angajări făcute pe ochi frumoşi la stat şi o risipă fără sfârşit pentru amante şi pile vor fi plătite în continuare, în ciuda crizei economice, din banii strânşi de la bruma de clasă de mijloc pe care o mai aveam.

Modificările operate recent la Codul Fiscal vor produce instantaneu sărăcie, nu bogăţie în buzunarele statului, aşa cum se aşteaptă aceste catastrofe care au ajuns azi să ne conducă. Absolut toate măsurile luate arată disperare, pentru că altfel n-au nici o justificare. Bugetul statului se sfarmă sub propria greutate, aparatul bugetar a fost umflat până la refuz cu incompetenţi care-şi aşteaptă simbria. Oamenii care muncesc, cu adevărat, la stat, aveau şi vor continua să aibă lefuri de mizerie, în vreme ce pilele politrucilor se îmbuibă cu salarii uriaşe nemeritate.

Acest adevărat viol economic pe care Guvernul vrea să îl comită la adresa micilor întreprinzători şi a celor cu profesii liberale nu va rămâne nepedepsit. Sper că, în ceasul al 13-lea, vor retrage această ruşinoasă Ordonanţă de Urgenţă. Este deja mult, mult prea mult!

În România este imposibil să faci grevă fiscală, te trezeşti imediat cu conturile blocate. Dar românii vor fugi, cei care au mai rămas, unde vot vedea cu ochii ca să nu mai plătească impozite unui stat care îi jefuieşte. Atunci cine va mai plăti dările? Cât cred actualii guvernanţi că se vor mai putea împrumuta de pe piaţa externă până să se prindă creditorii că sunt goi, mincinoşi şi ticăloşi? Iar atunci vor suferi toţi românii rămaşi în ţară.

Acest guvern începe să aibă zilele numărate, pentru că banii s-au terminat. Nota de plată va fi, însă, achitată de cei nevinovaţi.

Marius BODEA
Senator USR de Iaşi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.