Home Actualitate Rona Hartner a încetat din viață

Rona Hartner a încetat din viață

DISTRIBUIŢI

UPDATE 23 noiembrie 2023: Actrița Rona Hartner a încetat din viață. Artista și-a trăit ultimele momente alături de familie, iar anunțul trist a fost făcut de sora ei, Rinda Hartner!

Actrița Rona Hartner a pierdut lupta cu nemilosul cancer. Deși a mai avut boala în trecut, la colon și s-a vindecat, acum cancerul a recidivat și a făcut așa cum declara recent cancer pulmonar cu metastaze cerebrale. Recent, mai exact în luna octombrie, Hartner umplea inimile fanilor ei de bucurie, anunțând că a câștigat a doua bătălie cu cancerul.
Nu a durat nici măcar o lună de zile, iar actrița a fost iar diagnosticată cu nemiloasa boală. Ogranismul ei mult prea slăbit nu face față, așa că sora ei le-a cerut românilor să înțeleagă că Roha Hartner e pe moarte și că membrii familiei ei nu pot răspunde la toate mesajele primite.

„Buna seara la toată lumea,
Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu sa va cer gânduri bune și rugaciuni pentru sora mea care își traieste ultimile clipe . Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea si cu fetita ei. Dumnezeu să-i aline suferinta și să o primească la el”, a transmis sora Ronei Hartner.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.