Home Actualitate Rușine, Grindeanu! România nu a atras decât 13% din fondurile PNRR pentru...

Rușine, Grindeanu! România nu a atras decât 13% din fondurile PNRR pentru infrastructura feroviară

DISTRIBUIŢI

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a vrut să afle care este stadiul finanțării europene privind infrastructura feroviară din România și dacă țara noastră îndeplinește condițiile cerute de Uniunea Europeană. În acest sens, FACIAS a adresat o solicitare Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și a aflat unde se duc banii din PNRR, dar și ce sume a primit România până acum pentru transportul feroviar.

Conform răspunsului primit, până în acest moment, România a deschis lucrări ce ar urma să fie decontate în valoare de aproximativ 175 milioane euro pentru proiectele care vizează infrastructura feroviară. Din păcate însă, până în acest moment, țara noastră a reușit să atragă doar 23 milioane, de 7 ori mai puțin decât ținta propusă. Singurele proiecte pentru care România a atras finanțare europeană prin PNRR au fost pentru lucrările începute în vestul țării, electrificarea și reabilitarea căii ferate Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor, aproximativ 9 milioane, și modernizarea liniei feroviare Caransebeș – Timișoara – Arad, aproximativ 14 milioane.

5 ARII

 1. Referitor la ORDONANTA emisa de bestii;
  INCREDIBIL LA CE GRAD DE NEMERNICIE S-A PUTUT AJUNGE IN 33 DE ANI.
  ACEASTA ORDONANTA ESTE O MARE NERUSINARE SI O MARE NESIMTIRE poate fi denumita ORDONANTA HOTILOR in favoarea BANDITILOR.
  ALEGERILE ANTICIPATE urgente SUNT MAI MULT DECAT NECESARE PENTRU SALVAREA TARII…………….daca se mai poateee…??????????

 2. CEI CARE AU CULTURA NECESARA SI PREGATIREA STIINTIFICA CORESPUNZATOARE , CU RATIUNE SI DISCERNAMANT realizeaza ca DEZASTRELE PROVOCATE ROMANIEI DUPA 1989 nu vor putea FI vindecate niciodata
  NUMAI UNA DIN retetele aplicate in COREA DE SUD IN ANII ’90 sau in ANGLIA de catre MARGARET TECHER PENTRU IMPLEMENTAREA UNEI REFORME PROGRESISTE mai poate salva ROMANIA.

 3. Ce nimicnicie…las-o balta ca incompetenta-i floare la unul ca asta…ca de obicei in 33 ani hirahira nimic progres pentru schilodita noastra tara. Pai curcanul asta asa a vrut…
  Noi nu avem dusmani straini ai tarii ci dintre cei care conduc

 4. Pentru Andi Popa
  Bineinteles ca Romania nu are dusmani in strainatate sau daca are aia nu reprezinta nici 0,1%din raul pe care l-au facut Romaniei cei care au fost la conducerea tari din 1990 pana astazi,ca sunt destui straini care au profitat de politicieni romani corupti si cu functii de decizie pe care ia avut Romania si asta este adevarat,dar asta-i alta discutie.

 5. Grindeanu baby, sau ” gagicarul cu trifoi” cu rolul pe care il juca marele actor DIPLAN, este de o incompetenta crasa in acest domeniu, noroc ca avea o pupaza , nu din tei, care a numit -o el, cea cu prezentarea modei in chiloti !!!da era buna la drumuri nationale si refacerea caii ferate Romane !!! sictir vorba marelui VADIM !!!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.