Acasă Actualitate S-a aflat cât mai este șpaga pentru o operație de apendicită la...

S-a aflat cât mai este șpaga pentru o operație de apendicită la spitalul unde operează Nelu Tătaru

DISTRIBUIȚI

După aroganța obscurului Nelu Tătaru, medic chirurg la Spitalul din Huși, poreclit de localnici Nelu Apendicită, deputatul USR Emanuel Ungureanu a reacționat pe Facebook:

„Incredibil! Nelu Tătaru își atacă șeful de partid, pe Ludovic Orban! Aroganțe marca Nelu Tătaru de la PNL! Dezbaterile din Comisia de Sănătate din Camera se organizează doar pe…whatsapp. Timp de 4 luni de zile, fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, consolat de PNL cu funcția de președinte al Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaților, refuză să organizeze dezbateri, deși l-am rugat să facă acest lucru, așa cum l-am rugat, fără succes și pe fostul președinte al Comisiei, de la PSD. Astăzi, domnul Tătaru a explicat public de ce nu face dezbateri. Pentru că nu are cu cine, pretinde domnul doctor Tătaru…Mai exact, fostul ministru PNL se referă la acei membri ai Comisiei de Sănătate care, nefiind medici, ar fi incapabili să discute pe teme de sănătate.

Practic, domnul Nelu Tătaru își atacă șeful de partid, pe domnul Ludovic Orban acesta fiind membru în Comisia de Sănătate din Camera Deputaților, chiar dacă tot timpul își găsește un supleant. Domnul Ludovic Orban nu este medic și nu a muncit niciodată în domeniu medical. Practic, nu a avut niciodată vreun loc de muncă.

E posibil ca domnul Tătaru să creadă că eu nu aș fi competent să dezbat împreună cu domnia sa proiecte de legi în domeniul sănătății. Se înșeală, am lucrat în sistemul sanitar încă din anul 2002 când, prin concurs, am ocupat postul de asistent social în Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca. Cunosc extrem de bine sistemul sanitar din România. Îl anunț public pe domnul Tătaru că știu inclusiv cât mai este șpaga pentru o operație de apendicită la Spitalul din Huși, unde operează domnia sa după ce „sparge ușa” fugind de la Comisia de Sănătate”, a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Pe site-ul piatadespaga.ro, puteți citi un mercurial al sumelor declarate de pacienți ca oferite personalului medical, înainte de pandemie.

2 COMENTARII

  1. Te ingrozeste pur si simplu c ca acest LudoVic Orban, in calitate de prim ministru si lider PNL a selectat si promovat in functiile decizionale din statul roman acest model de incompetenta profesionala si lasitate umana, este revoltator pentru mine ca simpatizant PNL sa aflu ca seful Comisie de Sanatate acest NELU TATARU in plina [pandemie se comporta incalificabil de la inaltimea functiilor publice pe care le detine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.