Acasă Actualitate S-a inițiat auditul extern pentru PMB și instituțiile din subordine, inclusiv spitale...

S-a inițiat auditul extern pentru PMB și instituțiile din subordine, inclusiv spitale și ASSMB

DISTRIBUIȚI
Consilierii USR PLUS inițiază un audit extern în Primăria Generală și companiile din subordine.
Astăzi, consilierii USR PLUS (inițiator Anamaria Gram), au depus la Consiliul General al Municipiului București un proiect de hotărâre pentru contractarea unui audit extern în Primăria Municipiului București și toate entitățile din subordinea PMB și CGMB.

„În vederea elaborării unei strategii corecte pentru dezvoltarea economică a Mun. București, considerăm că este esențial să fie efectuată o analiză temeinică a activității aparatului de specialitate al primarului, precum și a tuturor entităților din subordinea Primarului General și a Consiliului General al Municipiului București pentru perioada 01.01.2017 – 31.12.2020.”, explică Ana Ciceală, Consilier General USR PLUS în CGMB.

Citește și Viceprimarul a scris pe procesul-verbal al ședinței despre stafilococul auriu: „declar că o bag în p… mă-sii pe Ana Ciceală”

“Antamarea unui audit statutar ar presupune un volum imens de muncă și implicit un termen mai lung de executare. Pe de altă parte, anumite segmente din auditul statutar sunt deja acoperite de verificările efectuate de Curtea de Conturi, respectiv Camera de Conturi a Mun. București. De aceea, nu recomandăm antamarea unui audit statutar.”, a declarat Anamaria Gram, Consilier General USR PLUS în CGMB.

2 COMENTARII

  1. AUDIT EXTERN TREBUIE SA SE FACA OBLIGATORIU LA TOATE AGENTIILE SI STRUCTURILE PUBLICE (inclusiv la Transgaz, Transelectrica, ASF, etc) UNDE DATORITA SINECURISMULUI SI HOTIEI SUNT TOCATI BANII MULTI AI STATULUI .
    Numarul bugetarilor este mai mult decat dublu fata de dinainte de 1989.
    ESTE OARE ROMANIA O TARA DE SINUCIGASI…….????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.