Acasă Actualitate S-o oprească cineva pe Firea! Taie peste 40 milioane de Euro de...

S-o oprească cineva pe Firea! Taie peste 40 milioane de Euro de la străzi și spitale și dă aproape jumătate la bugetul pentru „Cultură, recreere şi religie”

DISTRIBUIȚI

După ce ea însăși a scos albume de muzica populară, Firea ne-a sufocat în peste doi ani de mandat cu spectacolele gratuite făcute după gustul și înfățișarea sa. Inspirându-se probabil din mișcarea Proletkult, Gabriela Firea anunță o nouă rectificare bugetară care se va dezbate joi în şedinţa CGMB. Potrivit proiectului de rectificare, multe instituţii conduse de servitorii lui Firea au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administraţia Străzilor, care solicită o tăiere de 152,7 milioane de lei. Desigur că incompetența lor de a nu ști ce să facă cu banii o simțim în fiecare zi în traficul infernal din capitală.
Și Administraţia Spitalelor solicită o „tăiere” de 47,8 milioane de lei. Și teatrele Metropolis, Masca, „Odeon”, „Ţăndărică” sau „Nottara” solicită diminuări ale bugetelor pe anul 2018. Așa că Firea a decis suplimentarea bugetelor pentru alte instituţii cum ar fi CREART care va avea un buget majorat cu 464.000 de lei. O sumă importantă, de peste 70 de milioane de lei va merge, aşa cum se prevede în proiect, la instituţii care se încadrează în domeniul „Cultură, recreere şi religie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.