Acasă Actualitate Să ne traducă și nouă cineva ce aberează Tătaru: „La un moment...

Să ne traducă și nouă cineva ce aberează Tătaru: „La un moment dat, vine și o decizie de genul că degeaba ați stat în casă”

DISTRIBUIȚI

Nelu Tătaru este împins zi de zi să dea interviuri la televiziuni într-o încercare disperată a echipei sale de consilieri din Vaslui de a-l înșuruba pentru poziția de candidat al PNL la alegerile prezidențiale de peste patru ani. Omul, chirurg la Spitalul din Huși, cunoscut local ca „Nelu Apendicită” însă nu are anvergura necesară unei funcții elective la nivel național, ci mai degrabă a uneia la nivel local dar pe care nu o dorește, după cum a declarat aseară la B1 TV. Întrebat dacă va candida la alegerile locale din Vaslui, Tătaru a fost ușor iritat de tupeul lui Silviu Mănăstire răspunzănd că nu pentru că mai are lucruri de terminat la Ministerul Sănătății.
Tot joi seara, Tătaru a acordat interviuri la Antena 3 și la Digi24, unde a declarat în mod stupid că amenzile pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare au fost introduse doar ca și măsură, nu neapărat pentru a fi pusă în aplicare.

„Degeaba dăm niște reguli, dacă cei care trebuie să le respecte, nu le respectă. Când am discutat de amenzi, am zis că vrem să existe acolo, ca și o măsură, dar să nu o aplicăm niciodată. Ajută Ministerul Sănătății ca munca noastră să nu fie în zadar. Oamenii poate au fost cuminți și datorită amenzilor. La un moment dat, vine și o decizie de genul că degeaba ați stat în casă. Constiința publică va arăta o altă realitate în România. Aceste 2 luni ne-au modificat modul de viață”, a spus Nelu Tătaru.
Așa că, dragă echipă de consilieri din Vaslui ai ministrului Nelu Tătaru, nu-l mai împingeți la televizor, că-l nenorociți! Știu că vă place că ați sărit de la salariul minim în 2019 la 2000 de Euro oficial, pe statul de plată, în 2020 (neoficial vom vedea ulterior pandemiei) dar cu cât încercați să-l urcați mai sus, cu atât viteza de cădere va fi mai mare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.