Acasă Actualitate Șantajistul Bogdan Chirieac – la șuetă cu ministrul Sebastian Vlădescu

Șantajistul Bogdan Chirieac – la șuetă cu ministrul Sebastian Vlădescu

DISTRIBUIȚI

Dan Badea prezintă pe blogul său imagini de la o întålnire mai specială, de såmbătă seara, dintre șantajistul Bogdan Chirieac și ministrul de Finanțe, Sebastian Vlădescu. Potrivit http://www.badeadan.blogspot.com, „ministrul Sebastian Vlădescu s-a întålnit sambătă seara, 27 martie, pe terasa Ambiance Caffe din Dorobanți, cu șantajistul Bogdan Chireac – zis și «Sunt Pielea Pu…i».
Cei doi au avut o discuție destul de relaxată, condimentată și de intervențiile junei însoțitoare a fostului jurnalist de la «Adevărul» și «Gåndul».
După ce a fost direct implicat, alături de Sorin Roșca Stănescu, în afacerea de șantaj la adresa șefului ANI, Chirieac a fost excomunicat din breasla jurnaliștilor, însă el a fost recuperat rapid de Sorin Ovidiu Vîntu.
Cum Vîntu are mari probleme cu fiscul, una dintre ele fiind celebra rambursare ilegală a unui TVA de peste de 60 milioane euro, este posibil ca mogulul să-l fi trimis pe Chirieac la o discuție împăciuitoare cu ministrul Finanțelor.
La fel, însă, este posibil ca șantajistul Chirieac însuși să pună la cale o nouă afacere cu Vlădescu. Indiferent de subiectele abordate, cei doi s-au despărțit, la finalul întålnirii, ca doi vechi amici. Vlădescu a plecat singur cu Passatul său, iar Chirieac s-a retras discret cu juna sa escortă feminină“.
Pentru restabilirea adevărului istoric, îi atragem atenția colegului Dan Badea că șantajistul Chirieac nu mai este „pielea p…i“, deoarece, potrivit imaginilor, și-a găsit o nouă iubită, pe care o susține tandru la plecarea din cafenea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.