Acasă Actualitate Scrisoarea medicilor din Spitalul Sf. Ioan: Dezinteresul Agafițier

Scrisoarea medicilor din Spitalul Sf. Ioan: Dezinteresul Agafițier

DISTRIBUIȚI

Cā la Spitalul Sf.Ioan din București lucrurile merg administrativ pe un drum greșit nu mai este o noutate pentru nimeni.
Cu toată panoplia de manifestări administrative pe care managerul Agafiței o are la dispoziție pentru a crește calitatea serviciilor medicale, acesta eșuează lamentabil mereu…și repetitiv!
Astăzi ne aplecăm asupra site-ului instituției pe care o manageriază, www.sfib.ro
Nu că ar mai fi nevoie să menționăm acum în secolul internetului de importanța informațională a site-ului unei instituții dar reamintim celor interesați că, în cazul unui site al unui spital, principalii accesatori sunt pacienții. Am deschis în paralel site-urile mai multor spitale similare DE STAT(!!) din țară. Diferențele de aspect sunt uimitoare.
Site-ul Spitalului Sf.Ioan este „dusty” și „outdated” că să folosim un limbaj clasic al internauților. În traducere este din „evul mediu” al internetului.
Hai să zicem că deși la capitolul estetică stă prost poate este salvat de conținut.
Cu tristețe remarcăm din nou dezinteresul vădit al managerului față de pacienții ce ar caută informații pe sfib.ro
Constatăm că dacă încercăm să accesăm structura fiecărei secții clinice din structura spitalului fie suntem transferați într-un alt site sfib39.wixsite.com pentru anumite secții în timp ce pentru altele suntem nevoiți să descărcăm niște pdf-uri.
Cea mai gravă situație este la Secția de Nefrologie unde pagina indică Eroare 404 ca și cum aceasta nu ar mai exista.
Mai mult decât atât informația furnizată și girată de managerul Agafitei este incompletă și falsă!!!
Structura medicală postată pe site astăzi reunește deopotrivă ca și medici curanți pe cei existenți în activitate dar și pensionații și, ceea ce este mai grotesc, și decedații. Nu vrem să ne imaginăm postura în care ar fi pus un pacient ce și-ar dori programare la un medic care…nu mai lucrează acolo (că să ne limităm doar la acest exemplu).
Medicii șefi de secție nu mai sunt aceiași, rezidenții sunt medici primari deja…este evident dezinteresul total al managerului Agafitei față de spital și pacienți.
L-am fi caracterizat pe susnumitul doar ca pe un „brontozaur” din perioada pre-internet dacă nu am ști că are sub 50 de ani, folosește un smart-phone de ultimă generație și are profiluri pe LinkedIn, folosește whatsapp și alte aplicații similare.
Când este vorba de prezentare personală știe și aplică avantajele vizibilității în on-line, prezentării favorabile și poziționării superioare. Când este vorba însă de spitalul pe care cu „profesionalism” îl păstorește, dezinteresul proverbial este literă de lege!

Ca să-l parafrazăm pe Mihai Sorescu …”și pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume…” completăm cu „li s-a spus…dezinteres Agafițier”.

Un grup de medici din Spitalul Sf.Ioan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.