Home Actualitate Se cere expertiză psihiatrică pentru Chirica după ce s-a comparat cu bin...

Se cere expertiză psihiatrică pentru Chirica după ce s-a comparat cu bin Laden

DISTRIBUIŢI

Primarul Mihai Chirica s-a plâns joi, în cadrul unei conferinţe de presă, de modalitatea în care a fost efectuată descinderea care a avut loc miercuri la Primăria Iaşi, în urma căreia aproape tot aparatul administrativ a fost dus la audieri, în condiţiile în care procurorii DIICOT au venit însoţiţi de un număr mare de poliţişti aduşi din mai multe judeţe din zona Moldovei.

„Activitatea de ieri a fost una disproporţionată între cauză şi efect, între ceea ce trebuia să se întâmple şi ceea ce s-a întâmplat de fapt. Sigur, instituţiile statului trebuie să îşi facă datoria şi să culeagă datele pentru a putea să judece în mod obiectiv pentru orice faptă pe care dumnealor o consideră suspectă. (…) Ca o paranteză, de exemplu, bin Laden a fost prins şi anihilat de 42 de puşcaşi marini. La Iaşi ieri au fost în Primăria Iaşi 46. Efectele, desigur, nu sunt aceleaşi, dar modalitatea de acţiune este una cât se poate de evidentă şi vizibilă”, a declarat primarul Chirica.

Marius BODEA, Senator USR de Iași a cerut public expertizarea psihiatrică a lui Chirica:

„Solicit la modul cel mai serios Partidului Naţional Liberal să comande o expertiză psihiatrică asupra colegului lor, multiplul inculpat penal Chirica Mihai, în urma conferinței de presă pe care a susținut-o astăzi. Acest om pur și simplu nu înțelege nimic din ceea ce i se întâmplă nici măcar după recentele două vizite ale DNA și DIICOT la Primăria Iași din această săptămână. Aceste descinderi nu sunt nici o întâmplare și nici vreo vânătoare de vrăjitoare față de, vezi Doamne, o victimă. Chirica Mihai este trimis în judecată deja în dosare PENALE și inculpat în altele aflate în diverse stadii de cercetare.

Astăzi, în conferința de presă, Mihai Chirica s-a comparat cu Osama bin Laden, pentru capturarea cărora ar fi fost nevoie de 42 de pușcași marini, față de cei… 46 de polițiști și anchetatori care au luat ieri cu asalt Primăria Iași. Alo, 112, Socola? Despre ce vorbim?

Multiplul inculpat penal Chirica Mihai dă vina pe funcționari, pe procurori și pe mascați. Totul în jurul său și tot ceea ce se întâmplă este o uriașă conspirație, unde el este, de fapt, singurul nevinovat!

Nu poți la nesfârșit să îți bați joc de un oraș întreg, și să acuzi Parchetele, presa și pe toți angajații din Primărie de conspirație împotriva ta! Un lucru este simplu: nu trebuie să fii procuror ca să consulți documente, ci doar să te plimbi oriunde pe stradă în Iași și să îți dai seama că tot ceea ce ține de dezvoltarea urbanistică miroase a mulți ani de pușcărie. Pe orice stradă vezi anomaliile – blocuri peste case, blocuri-plombă, supraînălțări fără autorizație, blocuri construite în locul caselor din schițele de pe hârtie și așa mai departe. Peste toate, vieți nenumărate de ieșeni distruse, care s-au trezit peste ei cu mastodonți construiți în curțile lor, luându-le soarele și liniștea, invadându-le proprietățile.

În aceste condiții, cu un infractor de cursă lungă pe post de primar, PNL îl ține în brațe și nu-i cere nici un pas să facă înapoi. Adăpostește în sânul său un recidivist maniac conspiraționist de cea mai joasă speță, care, după ce s-a dedat la hoții, se dă cea mai mare victimă. Măcar un consult psihiatric să solicite autorităților competente, dacă să-l elimine din politică nu vrea!”, conchide Bodea.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.