Acasă Actualitate SEDLEX solicită pensii speciale și în sănătate, administrație publică și învățământ

SEDLEX solicită pensii speciale și în sănătate, administrație publică și învățământ

DISTRIBUIȚI

În contextul recentelor discuții referitoare la sistemul de pensii, Biroul Executiv al Alianței Naționale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX solicită acordarea de pensii speciale tuturor categoriilor de bugetari, pentru fiecare dintre acestea existând motive care justifică o astfel de măsură:
 Administrația publică – datorită regimului de incompatibilități la care sunt supuși funcționarii publici
 Sistemul de sănătate: datorită necesității asigurării continue a serviciilor medicale (gărzi)
 Sistemul de învățământ: datorită supranormării activității acestora.

Ținând cont de toate aceste aspecte, considerăm necesară și justificată acordarea de pensii speciale tuturor acestor categorii de bugetari.
Facem precizarea că demersul nostru se referă la pensiile speciale care ar trebui acordate acestor categorii de bugetari și nu la pensiile de serviciu ale militarilor.
În acest sens, vom solicita președintelui României și prim-ministrului susținerea acestui demers!

3 COMENTARII

  1. Eu propun sa se dea pensii speciale si ciobanilor pentru ca astia lucreaza 24 de ore din 24. sapte zile pe saptamana,caci nu poate ciobanul sa ii spuna aluia care l-a angajat ca oile au fost furate noaptea sau duminica(in caz de furt)cand el avea liber si nici la fatat nu fata animalul dupa programul de lucru al stapanului.
    Asta am spuso pentru toti astia care stau la caldura si vor sa ii ia Statului Roman si „pielea dupa el”avand inpresia ca ei sunt asa de deosebiti si nu ii poate inlocui nimemi,ma nesimtitilor diferenta dintre voi care aveti scoala si ciobanul ala care va da de mancare o face conditiile de munca (voi stati la umbra si racoare vara sau caldura iarna iar celalalt pentru ca nu i-a placut scoala isi castiga painea stand in soare vara si in vant si ger iarna)asa ca terminati odata cu pensiile astea speciale sau de servici cum au militari sau alte forme de a va insusi niste bani profitand de o tara slaba,ajutati ma tara sa isi revina nu dati in ea ca intr-un om ranit pana il omorati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.