DISTRIBUIŢI

Deputatul USR Cristian Seidler a vorbit despre protestele fermierilor și transportatorilor, luni, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și a sugerat că președintele Senatului, Nicolae Ciucă de la PNL, a făcut doar un exercițiu „de imagine” când a anunțat că a convocat Biroul Permanent pentru o sesiune parlamentară extraordinară în care să fie abordate problemele protestatarilor.

Întrebat ce s-a întâmplat luni în Parlament, deputatul USR a explicat: „N-a fost nimic în Senat astăzi, ca să fie foarte clar. S-a dat termen de raport pentru această chestiune undeva în februarie, deci nu s-a întâmplat nimic, n-a avut loc nici o dezbatere”.

Referitor la anunțul lui Ciucă, el a spus: „Bun, a convocat Parlamentul, nu e prima dată când Parlamentul se convoacă, dar e convocat pe hârtie. Nu a fost nicio ședință de plen de astăzi, nu s-a luat vreo decizie, nu s-a votat nimic, nu s-a dezbătut nimic. Se va dezbate în februarie, după ce va începe sesiunea parlamentară. În rest, e doar așa, de imagine, «să pară că»”.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.