Home Actualitate Seniliescu – obsedat frenetic de suspendarea lui Traian Băsescu

Seniliescu – obsedat frenetic de suspendarea lui Traian Băsescu

DISTRIBUIŢI

Hodorogul senil Ion Iliescu a ieșit din nou la rampă vituperånd pe tema sa preferată – „Traian Băsescu, ce să-i mai facem ce să-i mai dregem, cum să-l lichidăm mai bine“. Simptomele de demență ies la iveală din ce în ce mai pregnant la Tătuca pesediștilor, tartorul pus necontenit pe rele și pe comploturi, cum a învățat la Moscova. Deși se pregătește de ieșitul cu picioarele înainte din viață și din politică, scriind de nouă luni la Memoriile din care o parte au fost publicate în exclusivitate de „Curentul“ (aici) , Iliescu nu pierde niciun minut din scurta porțiune de trăit care i-a mai rămas pentru a da indicații, sfaturi prețioase de anihilare a lui Băsescu, dușmanul său personal, deoarece și-a permis să pună la index comunismul.
Pentru mult mai puțin, pentru că doar a întinat valorile comunismului, după cum a precizat chiar Ion Iliescu în data de 22 decembrie 1989, Ceaușescu a fost împușcat la ordinul său personal. Numit în mediile apropiate cu apelativul duios „cårpă kaghebistă“, Iliescu nu se dezminte și se opintește din răsputeri să-l doboare pe Traian Băsescu, căruia i-a sugerat deja că îl așteaptă zidul de la Tårgoviște.
Ieri, fostul președinte Ion Iliescu a declarat în legătură cu demersul PSD de suspendare a președintelui Traian Băsescu că acesta este „o avertizare binevenită“, dar că social-democrații ar trebui să fie precauți, întrucåt „suspendarea nu este o joacă“, iar Băsescu poate să le ardă o perversă de să nu se vadă.

În ‘77 ne-am grăbit cu suspendarea…

„Trebuie să se acumuleze niște factori. Suspendarea nu-i o joacă. În ‘77 ne-am grăbit cu suspendarea, dar, astăzi, starea de spirit a populației este alta, cred că ar fi favorabilă unei suspendări, care ar fi, de altfel, benefică pentru țară“, a continuat sfătos Iliescu.
Mulți dintre pesediști s-au uitat la tataie cam strâmb, neînțelegând care-i poanta cu 1977, la ce se referă „cârpa kaghebistă“ vorbind brambura de ‘77 și acuzându-i că s-au grăbit, când tot el i-a împins din spate și atunci. Slugarnici, alde Ponta & comp. n-au zis nici pâs, dar comentariile divergente au continuat după ce boșorogul senil s-a întors cu spatele, spun sursele noastre convergente.
Unii au zis „care ‘77? Tembelul bătrân are un delay de 30 de ani. Până și Ceaușescu era mai conectat la realitate decât Ilici“, alții au comentat în șoaptă că „senilul numără anii de la nașterea lui. Și unii spuneau că e ateu, când de fapt se crede Mesia“, alții au spus însă că „Bunicuța“ cu mâinile roșii de sânge nu s-a ramolit de tot, dimpotrivă: „Nu, n-a greșit moșul. Senilitatea doar l-a făcut să probeze zicala aceea cu «gura păcătosului». În ‘77 a fost greva minerilor din Valea Jiului, doar că era împotriva lui Ceaușescu. Ilici și-a adus aminte de ea. El a suprapus și a proiectat asupra lui Băsescu boala sa pe Ceaușescu, cel care l-a înfiat și adoptat, care i-a dat o pâine și-l culca în pat alături de Ceaușeasca“.
Alții mai pragmatici s-au gândit că Iliescu se referea la cutremurul din ‘77, oricum niciunul nu a avut tupeul să-l corecteze pe moșul sângeros. Indicațiile prețioase ce au urmat arată că tot Tataia este Edecarul-Șef, Iliescu sfătuindu-i tactic pe membrii Biroului Permanent Național al PSD, înainte de a intra pe sedință asupra calendarului debarcării. „În privința moțiunii de cenzură împotriva Guvernului, aceasta nu trebuie depusă înainte de Congresul social-democraților, programat pentru 16 octombrie, și moțiunea nu-i obligatoriu să treacă. Orice depunere a unei moțiuni este un act politic și marchează un moment, adică nu este neapărat să și treacă (…) Nu înainte de Congres… graba poate fi contraproductivă“, a subliniat Iliescu, îndrumându-i pe pesediștii săi, ca pe vite, să se alinieze frumos la edec, în spatele său.

S-au săturat și ei de senil?

Una dintre sursele „Curentului“ a reușit să capteze un fel de murmur mai din spatele sălii de ședință, plasându-se dibaci și notând o interesantă confesiune a unui pesedist greu de identificat, care însă arată că și la PSD există o stare de exasperare la adresa boșorogului senil care-și poartă șeptelul ca pe boi, cu belciugul atârnat în nas. Reproducem în exclusivitate litania captată de sursa noastră: „m-am săturat să tot fiu «omul simplu, de pe stradă», cel despre care se zice că Țara îl vrea prost – care Țară?… țara lor, a inculților, a derbedeilor, țara voiculeștilor, a gâzilor, a lighioanelor comunistoide devenite mase de pensionari pesediști, în care înfrânge conspirația celor și mai proști, dar mai mulți ca oricând;
– m-am săturat de țara unui singur televizor în care se vede dublu doar ce gândesc dublo-cefalii Vîntu și Voiculescu, a unui singur program al aceluiași Sergiu Toader și de la PRO TV, și de la Antene, și de la Realitatea TV, în care se amestecă, de-a valma, breaking news-uri cu târfe «senzuale», cu securiști nejudecați, brăilence cu analiști obosiți, discuții lălâi despre salarii enorme, furt la factură, polițiști beți, judecători mituiți, miniștri penali, parlamentari cu învârteli, bășcălii ciutacoide, ogici, ciumace, anchete de doi și un sfert, morți de trei parale, incesturi de patru stele;
– m-am sictirit să aud sau să citesc comentarii lungi, strivite de ură sau înmuiate de slugărnicie, ale «jurnaliștilor»-vuvuzele din presa românească. Am obosit de vorbe grele de prostie, nesimțire, ipocrizie, inepții, vorbe care nu mai interesează pe nimeni, vorbe caraghioase, care-i transformă pe toți ciutacii, dumitreștii și gâzii, dublați de cotoarbele bătrâne gen dana grecu sau drăgoteasca, în bufoni disperați ai orelor târzii de televiziune;
– m-am săturat să tot văd șontorogi patroni de firme de salubrizare care își dau cu părerea despre expoziții de artă, țigani gunoieri labagii care au opinii televizate despre Credință și Biserică, să descopăr că pe Wikipedia microcefalul Mircea Badea este dat drept actor român, să aud că țiganul vulgar și prost Mădălin Voicu figurează, tot pe Wikipedia, drept «om politic român», să aud că Monica Tatoiu are răspuns pentru orice – de la cancer la încălzirea globală, de la pensii la cum nu trebuie să renunți la speranța de a avea orgasm anal;
– m-am săturat ca, la douăzeci de ani de la Revoluție, să-i tot înjur pe Iliescu, Năstase, Văcăroiu, Viorel Hrebenciuc, Măgureanu, Mitrea, Patriciu, Vadim Tudor, Voiculescu, Constantinescu, Adrian Păunescu, Răzvan Theodorescu etc. pentru tot răul adus Țării prin participarea lor mizeră la prostirea «oamenilor simpli, de pe stradă» și complicitatea la jaful național executat sistematic de unii ca Patriciu, Cataramă, Temeșan, Dan Ioan Popescu, Sorin Ovidiu Vîntu, cu ale lor tzepe Rompetrol, Petrom, SAFI, SOV-Invest, Gelsor, FNI, FNA, BID, BRS, Gerald etc. șamd., cei care au adus acum «oamenii simpli» în stradă, după 20 de ani de istovire totală a avutului și muncii a trei generații de români, dintre care peste 2 milioane au făcut pușcărie sub comuniști, pentru ca la vremuri noi să vină tot ei, neocomuniștii vampirici ai lui Ion Ilici Iliescu, blestemat fie numele său în veci;
Nu mă voi sătura niciodată de bucuria pishării pe mormântul acestui criminal cu mâinile roșii de sânge până la coate, a groparului generației noastre, sacrificată încă o dată la chemarea lui Ilici de minerii și cretinii feseniști decerebrați care urlau în ‘90 «jos legi-o-narii» și «nu ne vindem Țara!»… decât rușilor și iudeo-comuniștilor“.
Mare ne-a fost mirarea când am citit stenograma acestui adevărat manifest anti-seniliescu, însă oricât ne-am străduit, nu am reușit să identificăm cine putea fi cel care se exprima atât de tranșant, chiar la ședința PSD, la adresa lui Ion Ilici Iliescu.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.