Home Actualitate Shhaideh pierde din sinecurile date de Dragnea. Repede, puneți-i perfuzii!

Shhaideh pierde din sinecurile date de Dragnea. Repede, puneți-i perfuzii!

DISTRIBUIŢI

În urmă cu doi ani, Liviu Dragnea ne spunea că Sevil Shhaideh stă pe perfuzii de când a aflat că are dosar la DNA. Între timp, DNA-ul cel rău a trimis-o în judecată dar ea și-a păstrat posturile în care fusese numită fără concurs doar că era fidelă lui Dragnea.

Sevil Shhaideh, fost vicepremier și apropiată a fostului șef PSD Liviu Dragnea, va fi schimbată din funcția de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, la solicitarea ministrului economiei, Virgil Popescu. În acest sens, ministrul a solicitat convocarea Adunării Generale a Acționarilor. Anunțul privind convocarea AGA urmează să fie publicat pe BVB.

Sevil Shhaideh deținea această funcție din octombrie 2017. Atunci a fost numit membru provizoriu, însă în aprilie 2018, Adunarea Generală a Acționarilor a decis ca aceasta să ocupe această funcție încă trei ani. Statul român este acționar al OMV Petrom cu o participație de 20%, prin Ministerul Economiei.

Citește cum încerca Shaidehh să se victimizeze în articolul „Adolescenții derutați de emisiunile TV sunt de fapt copiii soțului lui Sevil Shhaideh, sirieni care acum învață românește”.

1 COMENTARIU

  1. ACESTI MAFIOTI ordinari NU MAI SUNT LA BUTOANE acum .DAR CUM RECUPERAM FURACIUNILEEEEEE ,,,,,, NATIONALE……DE 30 DE ANI nu avem cu cine si cum…….

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.