Acasă Actualitate Și „sunt pielea p..lii” vrea grațiere și amnistie ca moment zero în...

Și „sunt pielea p..lii” vrea grațiere și amnistie ca moment zero în anul centenar

DISTRIBUIȚI

Așa s-a ajuns în țara noastră, ca la 100 de ani de când românii au încununat jertfa strămoșilor noștri care și-au vărsat sângele întemeind România Mare, un condamnat la 8 ani pentru corupție, Darius Vâlcov, și un exclus din breasla jurnaliștilor pentru șantaj, Bogdan Chirieac, să anunțe celebrarea Centenarului prin grațiere și amnistie.

După ce Darius Vâlcov care mai are puțin și va merge la închisoare direct din scaunul de consilier al premierului Dăncilă, a declarat la Antena 3 că grațierea și amnistia ar fi benefice pentru toată lumea, a venit rândul lui Bogdan Chirieac să spună același lucru, tot la Antena 3.

Citat de comisarul.ro, Bogdan Chireac a declarat miercuri la Antena 3 că premierul Viorica Dăncilă îi va spune președintelui Klaus Iohannis că vrea un moment zero, un act legislativ pentru amnistie și grațiere. Site-ul lui Chireac, DCNews.ro, scrie despre același scenariu: ”Potrivit informațiilor DCNews, Viorica Dăncilă, pentru a pune punct fracturii din societate, războiului româno-român, dorește o discuție punctuală despre amnistie și grațiere, indiferent de forma îmbrăcată, ordonanță de guvern sau proiect de lege. Premierul îi va propune președintelui Klaus Iohannis să fie un moment T0, în an Centenar, în care să fie dată amnistia și grațierea, dar nu pentru fapte cu violență și nu pentru cei care au comis abuzuri. Surse DCNews ne-au declarat că premierul Viorica Dăncilă merge la Palatul Cotroceni cu mandat de la partid. Viorica Dăcilă ar urma să-i amintească președintelui care sunt prioritățile sociale, economice și de investiții din programul de guvernare. În cursul întâlnirii ce va avea loc la Palatul Cotroceni, premierul ar urma să pună în discuție programul de guvernare întârziat pe legile justiției și apărarea drepturilor cetățenești”.
La întâlnirea cu pricina, au fost însă discutate doar „aspecte legate de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, atât în ceea ce privește stadiul pregătirii dosarelor și a temelor de interes, cât și referitor la aspectele tehnice, de infrastructură și program. Au fost trecute în revistă prioritățile incluse în programul de lucru al Președinției Române la Consiliul UE și s-a discutat pe marginea calendarului acțiunilor pe care Guvernul are în vedere să le organizeze în prima parte a anului viitor”, după cum anunță Guvernul printr-un comunicat.

În anul 2009, Ziarul Curentul prezenta interceptări cu Bogdan Chirieac și Roșca Stănescu în care cei doi îl șantajau pe șeful de atunci al Agenției Naționale de Integritate. Supărat că îl părăsise din nou amanta, Bogdan Chirieac se autodefinea ca fiind „pielea p..lii”. Ascultă AICI înregistrarea care a dus la excluderea celor doi din breasla jurnaliștilor de către Clubul Român de Presă, decizie nerespectată încă de atunci de posturile de televiziune ale mogulilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.