Home Actualitate Sindicalistul Isvoranu a fost reținut pentru amenințare de tip mafiot

Sindicalistul Isvoranu a fost reținut pentru amenințare de tip mafiot

DISTRIBUIŢI

Directorul DGASPC Bacău a început să primească amenințări cu moartea după restructurarea a 300 de posturi din instituție. Un lider de sindicat a fost reținut de procurori în acest caz.

Totul a început acum câteva luni, când mașina directorului DGASPC Bacău, Cristian Codreanu, a fost incendiată alături de alte opt mașini în parcarea instituției.

La câteva luni de la acele evenimente, președintele Consiliului Județean Bacău și directorul de la Direcția pentru Protecția Copilului Bacău au început să primească mesaje de amenințare cu moartea, inclusiv familiile acestora.

Directorul DGASPC Bacău crede că toate acestea au pornit după ce a anunțat restructurarea a 300 de posturi din cadrul instituției.

Prin mesajele transmise, președintelui Consiliului Județean Bacău i se cerea să-l demită pe directorul de la Protecția Copilului și, de asemenea, să renunțe la restructurări, iar șefului DGASPC Bacău i se cerea să-și dea demisia.

Marți, 13 decembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău au efectuat mai multe percheziții la sediul DGASPC Bacău. Procurorii l-au reținut pentru 24 de ore pe Laurențiu Isvoranu, liderul Sindicatului Salariaților din Asistență Socială Bacău, unul dintre sindicatele din DGASPC Bacău.

Printre persoanele audiate în acest caz s-ar număra, potrivit unor surse judiciare, și jurista instituției, dar și soția liderului de sindicat.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.