Acasă Actualitate Social-democrație cu elicopter și nunta cu 1200 de invitați

Social-democrație cu elicopter și nunta cu 1200 de invitați

DISTRIBUIȚI

Nunta deputatului PSD Adrian Mocanu , fiul președintelui CJ Buzău, Victor Mocanu, a fost o sfidare totală a retoricii populiste propagate de adepții socialismului de tip nou, ghidați de Ion iliescu, cel care mai suspina și astăzi după valorile comunismului. Ce-i drept, la PSD e o distanță ca de la cer la pămånt între discursuri și realitate. Îmbrăcați în costume Armani, cu pantofi de mii de euro, ceasuri Rolex și mașini de lux, politicienii social-democrați nu pierd niciun prilej , mai ales la televizor, în care să nu plångă soarta romånului asuprit care moare de foame din cauza lui Băsescu și Boc. E ușor să verși lacrimi de crocodil la televizor și apoi să te urci în elicopter, așa cum a făcut Marian Vanghelie,  și să pleci la nunta colegului tău de partid, unde 1200 de invitați s-au înfruptat cu bucate pregătite special de un maestru italian. Că deh, odată se-nsoară fiul președintelui CJ Buzău cu fiica unui afacerist local.

Cea mai mare problemă pentru socru mare a fost găsirea unui loc adecvat în care să încapă cei 1200 de invitați. Și, cum n-au găsit un restaurant pe măsură, președintele cj Buzău a găsit pe loc soluția:patinoarul orașului. Soluția a fost pusă imediat în plicare mai ales că primarul Buzăului Constantin Boșcodeală a fost naș la celebrul eveniment.

Astfel, în locul unde până acum câteva luni era gheață iar oamenii se lăsau purtați de luciul ei, acum totul s-a transformat ca pentru o gală și un vis frumos ca de Hollywood. Covor roșu, tulle, voal, lumini arhitecturale, totul asortat în mod socialist desigur cu ținutele Dolce& Gabanna, Armani, Versace sau Dior.

Și cum nu se putea fără entertaineri,  maestru de ceremonii a fost  Horia Brenciu, în timp ce Paula Seling,  Ovidiu Komornic și Aurel Tămaș au asigurat  ca la orice bairam social-democrat care se respectă , muzica și voia bună.

 

Vanghelie le-a luat fața mirilor

 

 

Curios fapt, cele mai multe informații de la nunta secolului , așa cum a numit presa locală evenimentul din week-end de la Buzău, nu au fost despre miri, despre nași sau despre socrii, ci despre Marian Vanghelie, care a descălecat la petrecere dintr-un  elicopter care” nu a a costat  așa de mult”, după cum ne-a asigurat primarul “care este”.
 Vanghelie a aterizat cu elicopterul in jurul orei 21.00, pe stadionul de atletism din Buzau, situat in apropierea patinoarului unde s-a desfasurat nunta deputatului Adrian Mocanu. Deși era așteptată la petrecere toată floarea cea vestită a pesediștilor, doar Geoană și-a făcut apariția , la braț cu Mihaela “dragostea mea”, în timp ce Ponta,  Mazăre și Oprișan au absentat nemotivat de la nunta colegului lor de partid. Probabil recentele probleme ale socrului mare Victor Mocanu, cel care se pare că a dat niște bani europeni pe ochi frumoși , i-au ținut departe de Buzău pe liderii social-democrați. 
În schimb și-au făcut apariția deputata PSD Carmen Moldovan, senatorul PNL Cristinel Bâgiu, proaspătul liberal  Claudiu Săftoiu, la braț cu iubita sa Cristina Faighel, proaspătă mămică  a unui  băiețel care, potrivit zvonurilor, nu poartă numele de Adrian,  urmați de șefi ai poliției, jandarmeriei și pompierilor, oameni de afaceri locali, angajați ai instituțiilor locale, primari din județ, dar și prieteni ai socrilor și mirilor. în total, 1.200 de oameni.

 

 

30 de bucătari și un tort de 120 de kg

 Bucătarul care a pregătit mâncarea a fost maestrul italian Antonio Passarelli, ajutat de alți 30 de bucătari aduși de la București. în total, aceștia au pregătit 4.000 de fripturi, circa 10.000 de sarmale, în timp ce tortul a cântărit 120 de kilograme. Meniul a cuprins desigur  și icre negre și somon. Dacă am împrumuta din stilul jurnalistic al colegilor de la Antene și Realitatea am calcula cåte mii  de romåni ar fi putut fi hrăniți cu bucatele de la nunta social-democrată de la Buzău. Nu o facem, dar preluăm o informație dată de colegii noștri de la Pro tv conform cărora darul la nuntă a fgost în medie de 1000 de euro. Calculånd suma pentru o medie de 600 de cupluri, ajungem la fabuloasa sumă de 600 000 de euro. Cum se împacă plånsul pe umerii săracilor cu opulența manifestată în viața lor privată , greu de explicat de către adepții lui Iliescu, social-democrați în vorbe și mega capitaliști în fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.