Acasă Actualitate Socialista Dăncilă în campanie cu un ceas de 37.000 de dolari

Socialista Dăncilă în campanie cu un ceas de 37.000 de dolari

DISTRIBUIȚI

În conferința de presă de la sediul PSD, Viorica Dăncilă s-a afișat cu un ceas exorbitant de scump care nu apare în declarația de avere. Desigur că există și posibilitatea ca ceasul să fie unul fals, cumpărat de la falsificatorii de mărci sau să fie achiziționat după depunerea ultimei declarații de avere așa încât Viorica să nu fi mințit în actele oficiale.
Psihologa Crina Dobre comentat situația: „Cred că doamna Dăncilă are treabă și o reținem.
Socialistă serioasă, trăiește periculos de scump. Mai varsă câte două lacrimi false când o face cineva proastă și râde de noi toți când e singură. Are și de cine, nici în Africa nu s-au văzut candidați la președinție mai proști decât ea încă „vii” ”, spune Dobre.

 

11 COMENTARII

  1. Dorino! esti o javra vorba lui nea Gigi. Cum ar trebui sa umble un fost Prim ministru si presedinte de partid? rupt in cur? vai de capul vostru de pseudojurnalisti „cinstiti si corecti”!

  2. bucureștenii si.au dat cu dreptu.n stângu,si.au ales tartorele comunistoid,care cu minciuni si aroganta i a falimentat,va meritați soarta! ma tem sa nu aveți si alte surprize neplăcute si bine ar fi sa scăpați capitala de ciuma roșie.nu mai alegeți toate ciurucurile sa va conducă si sa va facă din vorbe,așa cum v.a vrăjit gargara gabrielei firea un

  3. Ar fi fost mult mai interesant daca doamna psiholog i-ar fi creat si specificat publicului, profilul psiho-social al acestei tovarase cu aere de aristocrata bugetara… Dar din teama, ridiculizare sau marginalizare, n-o s-o faca.

  4. Si ma rog ce inseamna modestia, in viziunea voastra de demagogi? socialistii cu costum national si opinci vs ceilalti cu Armani; va aratat factura pentru ceasul de 37000 $? ce usor este sa improsti oamenii cu noroi! dar josnic! publicati si asta?

    • Publicăm orice nu conține înjurături. În general ne plac elogiile la adresa lui Dăncilă că lumea a cam uitat să mai râdă. Ne mai distrăm și noi! Că n-am mai avut politician așa agramat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.