Home Actualitate Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, reţinută de procurorii DNA

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, reţinută de procurorii DNA

DISTRIBUIŢI

UPDATE 29,02,2020, ora 11,00: Sorina Pintea dusă la mandat. A luat 7% din valoarea unui contract. Detalii AICI

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost prinsă vineri de procurorii DNA în flagrant de luare de mită. Flagrantul ar fi avut loc în biroul de director al Spitalului Baia Mare unde aceasta ar fi primit 120.000 de lei, euro după unele surse, mită pentru achiziționarea de echipamente medicale.  Surse judiciare susțin că e vorba de echipamente pentru combaterea coronavirusului.  Procurorii DNA o vor aduce la București pe Sorina Pintea și surse judiciare susțin că aceasta va fi reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată pentru arestare preventivă.

În paralel și domiciliul Sorinei Pintea a fost percheziționat în această după-masă.

Sorina Pintea este pasionată de poșete și ținute scumpe, fiind declarată de revistele și site-urile glossy drept cea mai elegantă dintre politiciene. Desigur doar după ce Udrea a părăsit scena politică pentru că nimeni nu a ajuns-o vreodată în luxul pe care și-l permite din șpăgi.

Știre în curs de actualizare.

5 ARII

  1. Elena Udrea era eleganta DIN BANII SOTULUI, multimilionar din afaceri…delicate :). Ea a fost judecata pt deturnare de fonduri in principal, nu pt spaga. Pana si acuzatia aceea de 800000 euro a fost demontata – au fost prea multe contraziceri legate de caz. Marlanca de aici in schimb, avea state vechi de spaga, intrebati doctorii din Baia Mare

    • Nu I mai lua apararea! A furat ca n codru,nu numai eaci toti,in timp ce penaionarilor,nu le ajung pensia decla o luna,la alta,in timp ce copii mor de foame,de boli,de incultura in timp ce ,tineretul nu are unde sa se angajeze,pt.ca,s aufost furat toate fabrucile,iar ceinu iesiti la pensie,fostii securisti ,ce au dat lovirura in 1989,nu vor sa cedeze posturile,nu le ajunge cat au furat,tata este cindusa de mumii sclerozate,de acea epersoana acest haos…

  2. Nu m-am asteptat ca Sorina sa se preteze la spagi…Dar ramane o intrebare fireasca….A fost prinsa ieri…dar cat a incasat in trei ani?Vom afla vreodata?Daca nu sant gasiti banii ascunsi,e degeaba…Are bani la negru cat cuprinde…Sigur!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.