Acasă Actualitate După 15 ore de percheziții și transport au început audierile lui Pintea...

După 15 ore de percheziții și transport au început audierile lui Pintea la DNA București

DISTRIBUIȚI

UPDATE 29,02,2020, ora 11,00: Sorina Pintea dusă la mandat. A luat 7% din valoarea unui contract. Detalii AICI

UPDATE 29,02,2020, ora 8.30: Mașina care o transporta pe Sorina Pintea a ajuns la DNA București unde au început audierile. Surse judiciare susțin că boala autoimună de care suferă Sorina Pintea nu va fi un impediment pentru reținerea sa în urma flagrantului, având în vedere că politiciana tocmai își anunțase candidatura la Primăria Baia Mare, ceea ce presupune că e într-o stare bună de sănătate. 

În urmă cu câteva luni, Sorina Pintea declara la o dezbatere despre șpaga pe care o dau românii în spitalele de stat că ea crede că suntem un popor de infractori. Acum rămâne să vedem ce le va spune procurorilor DNA despre banii cu care a fost prinsă.

Perchezițiile la Spitalul din Baia Mare și la domiciliul Sorinei Pintea s-au încheiat în jurul orei 22.00. În timpul acestora, în jurul orei 20.00 Sorina Pintea a transmis un SMS unui jurnalist pentru a-i spune că nu este reținută. Însă în jurul orei 22.30, Pintea a fost urcată într-o mașină a DNA și în puterea unui mandat de aducere este transportată la DNA București, unde va ajunge spre dimineață când vor începe audierile. Avocații consultați de Curentul spun că fiind vorba de un flagrant, Sorina Pintea va fi reținută dacă viața nu-i este pusă în pericol de boala autoimuna de care suferă.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost prinsă vineri, la ora 15.00, de procurorii DNA , Structura Centrală, în flagrant de luare de mită. Flagrantul a avut loc în biroul de director al Spitalului Baia Mare unde aceasta a primit de la un intermediar al unui om de afaceri, în mână,  120.000 de lei, mită pentru deblocarea unui contract privind achiziționarea de echipamente medicale.

Sorina Pintea este pasionată de poșete și ținute scumpe, fiind declarată de revistele și site-urile glossy drept cea mai elegantă dintre politiciene. Desigur doar după ce Udrea a părăsit scena politică pentru că nimeni nu a ajuns-o vreodată în luxul pe care și-l permite din șpăgi.

15 COMENTARII

  1. La inchisoare cu ea! Normal ca isi permite lucruri scumpe,la spitalul din Baia Mare,un loc de munca,ca asistent medical,e vreo 8- 10 mii euro,si din ce se aude,jumatate din banii astia merg spre Pintea. Vai de noi si de ea tara,plina de hoti si corupti.

  2. Sincer….NU CRED,este un joc politic….se va dovedi,sunt convinsa,aici in acest caz nu e vorba de bani,e vorba ca incurca si incurca rau.E singul ministru care a facut ceva pentru oamnei….sincer sincer NU CRED.

  3. DNA va rugam sa rezolvati pe Arsene zis „soseta” si gasca din jurul lui!!!????” soseta ” se crede de neatins el si cu prietenul lui ” eurodeputatul lui peste”Benea Dragos!!!

  4. Se spune ca fiul doamnei a fost condmnat pentru consum si trafic de droguri,chiar daca nu este adevarat un control al averi Sorinei si intregi sale familii(mama,tata,frati,copiii)ar fi bun si daca femeia este corecta nu ar avea nimic de obiectat,dar control adevarat nu ca ala cum a fost”matusa TAMARA” matusa pe care nu a verificato nimeni din ce venit legal a strans atata banet,a avut ea milioane de euro si gata nu te intereseaza pe tine statule Roman cum a stans matusica bani astia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.