Acasă Actualitate Firma de la care Pintea a luat șpaga este abonată la contracte...

Firma de la care Pintea a luat șpaga este abonată la contracte cu spitalele din România

DISTRIBUIȚI

Firma de la reprezentantul căreia Sorina Pintea a luat mita este Hospital Techincal Solutions din București. Potrivit ONRC firma este deținută de Dumitru Costin (85%), Gheorghe Aurel Dobrescu, Daniela-Anca Neagoe și Gheorghe Tîmpu, câte 5% fiecare. Până la data de 31 decembrie 2019, asociat a fost și Constantin Moise. Pe 1 ianuarie 2020, acesta și-a cesionat părțile sociale și a fost înlocuit ca administrator de Valentin Schnaider.

Firma înființată pe 7 mai 2018 are capital social de 2000 de lei și 39 de angajați, activitatea sa principală fiind „Productia de dispozitive, aparate si instrumente medicale si de laborator”. În 2018, firma a raportat o cifră de afaceri de 3.231.591 lei și o pierdere de 300.574 lei. În 2019 afacerile firmei Hospital au înflorit. Pe 12 februarie 2019, prin înredințare directă, spitalul din Baia Mare a încheiat un contract de 2,3 milioane de lei pentru “proiectarea și executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară și toracică și spații adiacente”.
Recent, firma s-a băgat și la construcții, încheind pe 3 februarie 2020, un contract de peste 15 milioane de lei cu spitalul din Lupeni pentru modernizarea corpului vechi de clădire.

Firma a câștigat 70 de contracte în SICAP (fostul SEAP) de la înființare, primele dintre ele, cu UMF Cluj și Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. Citește și Sorina Pintea dusă la mandat. A luat 7% din valoarea unui contract

2 COMENTARII

  1. Pai daca tot s-a inceput treaba asta atunci sa se mearga pana la capat,nu este chiar atat de greu de verificat contractele acestei firme si nu ar fi nici o surpriza ca acest caz sa nu fie o exceptie ci un mod de lucru si la cat de lasi au fost uni parlamentari sau V.I.Puri de tipul EDITAT (persoana a fost achitată definitiv) care atunci cand au fost prinsi ca au furat au declarat:”pe mine ma vedeti dar pe ala(si da nume)care a furat de 10 ori mai mult decat mine nu il vede nimeni tot asa poate toarna si astia alte firme care i-au intrecut la capitolul spagi contra contracte.
    Nu vreau puscarie pentru oameni astia ci sa ramana fara nici un ban pentru ca din cauza unora ca astia au murit oameni pentru ca un spital nu a avut un aparat de 20 de mii euro pecand afaceristi astia in complicitate cu directori de spitale si cei de la casa de asigurari medicale au furat miliarde de euro.
    Am si eu o intrebare pt.CURENTUL caci sunteti ziaristi si poate stiti daca firma aia care vindea dezinfectati falsi mai exista,adica patronul s-a sinucis si gata,caci aici unde traiesc eu toate conturile firmei erau blocate si firma trecea in proprietatea statului si tot datoare era scoasa de stat pentru ca a pus in pericol vietile a milioane de oameni fara nici un scrupul,caci aici sunt angajati obligati de lege sa verifice ce vand,scuza cu asa a zis patronul nu tine pentru ca altfel nu exista controlul calitati adica ala care pune stampila ca a verificat si produsul corespunde.

    • În procesul penal, s-a dispus dizolvarea companiei Hexi Pharma. Acum se judecă apelul, firma încă funcționează. Următorul termen e pe 26,03,2020 la Curtea de Apel București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.