Acasă Actualitate Fiul Sorinei Pintea: denunțătorul mi-a spus că i-a dat lui Liviu Pop...

Fiul Sorinei Pintea: denunțătorul mi-a spus că i-a dat lui Liviu Pop 55.000 de Euro pentru mama

DISTRIBUIȚI

Ionuț Pintea, fiul Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătății, a explicat într-o înregistrare video pentru Antena 3 că s-a întâlnit cu denunțătorul din dosarul mamei sale, iar acesta i-a explicat că a avut o înțelegere cu senatorul Liviu Marian Pop.

Fiul fostului ministru a declarat că mărturia a fost înregistrată, astăzi, 29 februarie, după întâlnirea pe care a avut-o cu denunțătorul.

„La ora 08.53, am fost sunat de către domnul senator Liviu Marian Pop, și mi-a spus că trebuie să mă duc să mă întâlnesc cu cineva obligatori. M-a întâlnit cu un domn cu părul grizonat, care mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, finul lui Lucian Morar, primarul din Ulmeni, și apoi vine la mine.
După 15 minute a venit la mine și mi-a spus: Să știi că procurorii nu știu de alte sume de bani. L-am întrebat: Ce sume de bani? Despre ce vorbiți?

Mi-a zis că a mai fost o sumă de 40.000 de euro pe care a dat-o lui Liviu Marian Pop, să i-o dea mamei mele, și au mai fost două tranșe de 5000 de euro pe care le-a dat tot lui Liviu Marian Pop. Nu știu dacă banii au ajuns la mama ta, mi-a spus.”. Integral pe Antena3.ro.

8 COMENTARII

    • Mulțumim pt sinceritate . In cazul de fațâ a fost prinsă pt că nu a dat cât trebuia mai departe securiștilor care conduc mafia din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.