DISTRIBUIȚI

Andreea Antonescu într-o criză de femeie îndrăgostită a sunat la 112 cerând să se trimită o mașină apoi auzindu-se o ceartă cu un bărbat căruia aceasta îi spunea să o lase să iasă din casă.
Artista nu a precizat adresa exactă, iar polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a localiza apelul care se făcuse dintr-un bloc din Iași, durând mai multe ore ca poliția să găsească apartamentul. Cântăreața le-a spus polițiștilor că nu-și amintește să fi sunat la numărul de urgență și că nu are nicio problemă cu iubitul. Polițiștii au verificat telefoanele celor doi și au constatat că apelul a fost făcut de pe telefonul bărbatului. Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apel fals la numărul de urgență.
Ulterior, artista în vârstă de 37 de ani a declarat că un copil s-a jucat cu telefonul ei dar STS a făcut publică înregistrarea de la 112, demascând minciuna.

Soțul Andreei Antonescu cu care este în divorț vrea acum să ceară custodia fiicei lor, după ce polițiștii au anunțat că artista era sub influența alcoolului, la Iași, în timpul săptămânii când fetița merge la școală, după cum au declarat surse din preajma bărbatului pentru impact.ro. Acesta trăiește în America.

După acest caz STS, SRI, IGSU, IGPR și IGJR au cerut printr-un comunicat comun stoparea apelurilor false la 112

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.