Acasă Actualitate SOV a dat, din nou, cu subsemnatul la DCP

SOV a dat, din nou, cu subsemnatul la DCP

DISTRIBUIȚI

Prezenta lui Sorin Ovidiu Vintu la Directia Cercetari Penale tinde sa devina ceva normal. Controversatul om de afaceri s-a prezentat, ieri, pentru a treia oara, pentru a fi audiat in legatura cu majorarea capitalului Bancii de Investitii si Dezvoltare.

Si de aceasta data Sorin Ovidiu Vintu a venit la audieri insotit de avocatul sau, Marian Nazat.

Dupa audiere, care a durat aproximativ patru ore, Vintu a declarat ca a fost o audiere de rutina legata de acuzatiile ce i se aduc in legatura cu majorarea capitalului Bancii de Investitii si Dezvoltare.

La sfarsitul lunii ianuarie, Politia a inceput urmarirea penala inportiva lui Vintu sub acuzatia de fals si uz de fals. Potrivit politistilor, pentru a dobandi calitatea de actionar majoritar in momentul constituirii Bancii de Investitii si Dezvoltare, Sorin Ovidiu Vintu a declarat in fals ca sumele aduse drept aport la capitalul social sunt venituri personale si nu credit, contrar prevederilor Legii 58/1998 privind activitatea bancara.

Pana la finalizarea anchetei, Sorin Ovidiu Vintu nu are voie sa paraseasca Romania, el fiind dat in consemn la toate punctele de frontiera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.