Acasă Actualitate Sunt Liviu Dragnea și Mihai Chirica soț și soție?

Sunt Liviu Dragnea și Mihai Chirica soț și soție?

DISTRIBUIȚI

Mihai Chirica are 46 de ani. După terminarea facultății a lucrat ca inginer la o firmă privată din Iași timp de 7 ani. În 2002, s-a angajat în administrația publică locală, că unde-i mai călduț decât la stat? Timp de 13 a stat în umbra primarului Gheorghe Nichita care l-a lăsat în locul lui atunci când a fost arestat. Chirica nu i-a mai dat locul înapoi niciodată. Liviu Dragnea a declarat miercuri pentru Mediafax că deţine în mod categoric informaţia că Mihai Chirica, este omul SIE. Primarul Iașiului a infirmat categoric: ”Eu pun pariu pe hamsterul lui că nu e adevărat. Asta este declaraţia mea”. ”Atunci când cu iresponsabilitate spui, pronunţând o asemenea minciună, înseamnă că nu mai poţi fi luat în serios niciodată, niciunde, de nimeni. Cred că nu realizează gravitatea lucrurilor despre care vorbeşte. Vorbeşte despre un primar ales al unui municipiu, al doilea municipiu al României, în contradicţie cu posibilitatea de a fi un slujitor al statului dintr-un serviciu de siguranţă al statului. Ce, mi-ar fi ruşine să spun? Bineînţeles că nu. Dar asta nu se poate. Şi de aceea nu-l mai pot lua în serios cu nicio declaraţie a dumnealui pe această temă”, a afirmat Chirica.
Am intrat și noi pe site-ul sie.ro să vedem ce spun spionii noștri despre atitudinea pe care ar trebui să o aibă un „cadru SIE” care „îşi poate desfăşura activitatea deschis sau acoperit”.
Astfel aflăm de pe sie.ro că „în privinţa celor care pot cunoaşte calitatea reală a unui ofiţer de informaţii care lucrează acoperit, singura persoană autorizată să afle acest aspect este partenerul de viaţă (soţ/soţie) al celui în cauză. Explicaţia rezidă în faptul că soţul/soţia prezintă acelaşi grad de încredere ca şi ofiţerul, întrucât este supus aceloraşi verificări de securitate.” Așadar, dacă Dragnea nu e șeful direct al lui Chirica la SIE, lucru total improbabil (vezi fețele lor din fotografie), soț și soție nu sunt, în mod cert, șansele ca această informație să fie aflată sunt nule.
Acum să analizăm și declarația deșteaptă a lui Chirica.
Aflăm tot de pe site-ul oficial al instituției că „orice angajat al SIE are obligaţia să nu discute/comenteze despre activitatea, persoanele şi sediile acestui Serviciu. Toate datele şi informaţiile referitoare la activitatea şi personalul SIE trebuie să rămână în interiorul instituţiei, datorită faptului că, de cele mai multe ori, confirmarea sau infirmarea unor alegaţii poate duce la apariţia unor riscuri de protecţie a surselor de informare, a metodelor şi mijloacelor de muncă din activitatea specifică a serviciilor de informaţii externe.”
Ați înțeles acum de ce niciodată serviciile secrete nu vor lăsa să se scurgă informații despre acoperiții săi? Și de ce ar fi vrut SIE să-l încadreze informativ pe obsedatul sexual Gheorghe Nichita, pentru că Mihai Chirica a fost ani de zile doar servitorul acestuia. Ce informații ar fi putut afla SIE de la Chirica? Despre Nichita și amantele sale?
Să nu uităm să mai precizăm că SIE nu are nici măcar un purtător de cuvânt şi „nu dă niciodată relaţii nici despre activitatea sa, nici despre personal, nici despre sedii şi nici despre evoluţiile externe care fac obiectul său de activitate”. Și ca o părere personală, chiar să fie Chirica spion, am fi de râsul curcilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.