Acasă Actualitate Țara arde și Tătaru se piaptănă

Țara arde și Tătaru se piaptănă

DISTRIBUIȚI

Deși la televizor prevestește apocalipsa, anunțând săptămânal scenarii cu cocoașa, platoul și pantele descendente care nu mai vin, deși sistemul sanitar nu face față problemelor de sănătate ale românilor, deși medicii și asistenții sunt epuizați și înfricoșați, Nelu Tătaru este în campanie electorală pentru alegerile locale în județul Vaslui.

Fălciu este o comună din județul Vaslui aflată pe malul Prutului la 87 de km de Vaslui și unde trăiesc peste 5000 de persoane. Cel mai apropiat spital este la peste 50 km de comună, iar în localitate nu există medic de familie.

În ziarul Vasluianul, jurnalistul Daniel Tănăsuc îl acuză pe Tătaru că îi plac minciunile debitate în public. Candidatul PNL la Primăria Fălciu l-a acuzat în fața oamenilor pe actualul primar al localității că din cauza lui nu este medic în comună, acuzație la care Tătaru nu a zis nici pâs. Jurnalistul Tănăsuc prezintă un memoriu și două sms-uri transmise încă din luna ianuarie lui Tătaru în care acesta este rugat să permită unui medic din Republica Moldova, cu diploma deja acreditată în România să profeseze în Fălciu. Tătaru însă nu a răspuns nimic pentru că primarul este de la PSD. Citiți pe larg pe  vasluianul.ro

Foto: Vasluianul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.