Acasă Actualitate Țața care conduce ministerul de Interne e disperată după punerea sub acuzare...

Țața care conduce ministerul de Interne e disperată după punerea sub acuzare a șefilor Jandarmeriei și refuză să-i demită

DISTRIBUIȚI

După ce șefii Jandarmeriei au fost puși sub acuzare pentru purtare abuzivă și abuz în serviciu puțini vor mai îndrăzni să gazeze populația care-și cere drepturile, orice le-ar mai oferi Dragnea și ai lui.

Disperată că urmează la rând, Carmen Dan a avut luni o primă reacție după ce șeful, prim-adjunctul Jandarmeriei şi şeful Jandarmeriei Capitalei au fost puși sub urmărire penală în dosarul violenţelor de la mitingul din 10 august, Parchetul transmiţând că ordinul de evacuare a Pieţei Victoria a fost dat cu încălcarea legii, ora 23:11 fiind consemnată în mod nereal.

Carmen Dan este de părere că Ionuț Sindile și Laurențiu Cazan nu trebuie să fie schimbați din funcție: „Eu transmit cu certitudine că nu este o problemă cu funcționarea Jandarmeriei și că Jandarmeria va continua să își facă datoria.”
„Nu văd în această acțiune decât o altă acțiune de intimidare a unei instituții fundamentale a statului, și anume Jandarmeria Română, care are atribuții importante în asigurarea ordinii publice. Nu cu mult timp în urmă procurorul general lansa o declarație în spațiul public, referindu-se la faptul că procurorii au acces îngreunat la documentele pe care trebuie să le analizeze. (…) Cred că n-ar mai fi făcut această declarație, dacă ar fi făcut efortul minim de a deschide Legea 182/2002 privind protecția informațiilor clasificate în care se vorbește foarte clar despre accesul neîngrădit al procurorilor la toate documentele care sunt clasificate, secret de serviciu sau secret de stat”, a spus Carmen Dan, la sediul MAI.

 

1 COMENTARIU

  1. STIMATA TOVARASA A LUI DRAGNEA SI TARICEANU, CUPLUL CARE NUMAI PENTRU ROMANI LUCREAZA, CETATENI ROMANI AU FOST BATUTI VIOLENT SI GAZATI DE UNELETELE PARTIDULUI.
    DOAR ASTA CONTEAZA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.