Acasă Actualitate Tatăl unui tânăr mort la Sf.Ioan: Bănicioiu, un criminal, SMURD-ul și pompierii...

Tatăl unui tânăr mort la Sf.Ioan: Bănicioiu, un criminal, SMURD-ul și pompierii lui Arafat erau debusolați

DISTRIBUIȚI

Alexandru Mihai Iancu, rănit în incendiul din clubul Colectiv şi decedat sâmbătă, 21,11,2015, la Spitalul „Sf. Ioan”, din Capitală, avea 22 de ani, era din Bucureşti, absolvise Academia de Studii Economice (ASE), era pasionat de muzică şi cânta la chitară. Tatăl său a postat pe contul de facebook acuzații grave la adresa lui Bănicioiu și Arafat:

„Astazi am avut cateva intalniri importante . Ne am reintalnit , noi cei din spitalul Sf Ioan si ne am plans copiii morti , dar am cunoscut si oameni nedumeriti de ceea ce s a intamplat. Sincer sa fiu si eu sunt nedumerit , sau am fost . Zile intregi am umblat nauc , neintelegand nimic din ce se intampla. Alexandru a fost scos de prieteni din Colectiv , a fost dus la salvari si predat unui medic . Vorbea , statea in picioare si era speriat de moarte , desi reusea sa faca cate o gluma . Aici se rupe filmul , pentru ca la spital nu ajunge cu smurd ul . A fost trimis cu o masina particulara . La spital medicii au muncit ca niste eroi , am toata stima si respectul pentru eforturile lor , dar erau medici de urgenta , fara experienta in operatiunile cu arsi , cu arsi foarte grav si intoxicati . Copiii astia care aveau arsuri pe diferite suprafete , dar foarte grave , trebuiau sa fie introdusi intr un mediu absolut izolat , si tratati de specialisti in arsuri , sau cel mai bine trebuiau trimisi imediat acolo unde puteau fi tratati de specialisti si cu aparate performante. In schimb ei fost tinuti in medii nesigure , tratati cu eforturi foarte mari din partea personalului extrem de sufletist , de implicat , dar fara experienta in domeniu. Aparatele care sa ii ajute sa respire au venit dupa o saptamana , operatiile facute constau in curatarea la suprafata , cand de fapt trebuia taiat tot ce era ars si putrezit indiferent de cat de adanca era aceasta operatie . Astfel infectiile s au dezvoltat , iar daca tin cont si de faptul ca toti copiii plecati in strainatate au plecat cu bacterii specifice capatate in spitale , imi dau seama ca Alexandru si ceilalti au fost ucisi . Au fost condamnati la moarte din primele zile , atunci cand vedeam la televizor cum ministrul sanatatii si Arafat spuneau ca totul este sub control si ca ne descurcam . Nu v ati descurcat domnilor , iar indecizia voastra a fost criminala.
Domnule Arafat , acum o saptamana ii spune am lui Cristian Tudor Popescu, intr un comentariu facut la un articol al dansului ca ar trebui sa taca si ca dumneavoastra sunteti un om care stiti ce faceti . Acum domnule Arafat va cer socoteala pentru uciderea copilului meu . Salvarea dumneavoastra nu l a dus la spitalul potrivit , de fapt nu l a dus deloc. Astfel s a pierdut timp. Si viata copilului meu . Dar asta este doar un caz . Va voi mai povesti cateva domnule Arafat. Smurd ul dumneavoastra , pompierii , politistii prezenti la fata locului , habar nu stiau ce sa faca , erau debusolati , dezorganizati . Nu o spun eu , o spun cei din Colectiv , cei care se scoteau unii pe altii din foc . Domnule Banicioiu stiti ce ati facut pierzand o saptamana fara sa trimiteti copii in strainatate ? I ati ucis. Sunteti un criminal .”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.