Acasă Actualitate Tătaru anunță public că vrea și el ministru al Sănătății după ce...

Tătaru anunță public că vrea și el ministru al Sănătății după ce zvonurile anunțau pe altcineva

DISTRIBUIȚI

De circa o săptămână spitalele vuiesc cu informația că viitorul ministru al Sănătății va fi conferențiarul Victor Costache, medic primar de chirurgie cardio-vasculară.

Cum și medicul specialist în chirurgie Nelu Tătaru își dorește cu ardoare revenirea în fotoliul ministerial s-a gândit el cu anvergura lui de târgoveț să facă un anunț public în acest sena la PS NEWS. Reamintim că Tătaru nu are pic de rușine că nu a fost în stare să gestioneze ca ministru al Sănătății numărul morților de COVID din pandemie, număr actualizat prin grija următorului ministru Vlad Voiculescu.

Invitat în studioul Puterea Știrilor, fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, în prezent consilier onorific al premierului Florin Cîțu pe probleme de sănătate, a fost întrebat dacă i s-a propus să revină la minister. Tătaru a replicat că nu a avut loc încă discuții pe acest subiect, însă, dacă i se va cere el „va fi acolo”.

„Nu am avut aceste discuții, se așteaptă discuțiile cu USRPLUS după alegerile interne. Aici nu este vorba de dorit (n.r – întrebat dacă și-ar dori să revină la Ministerul Sănătății), e vorba de participat la o acțiune, de limitat efectele unei pandemii. În condițiile în care mi se va cere, voi fi acolo”, a declarat Nelu Tătaru la Puterea Știrilor.

Nelu Tătaru a fost numit ministru al Sănătății în 26 martie 2020, în locul lui Victor Costache, care a stat la conducerea Ministerului Sănătății mai puțin de 5 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.