Acasă Actualitate Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: „Probele din pădure au fost plantate de...

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: „Probele din pădure au fost plantate de curând acolo”

DISTRIBUIȚI
Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, fata sechestrată și ucisă de criminalul Gheorghe Dincă, a dezvăluit, marți seară, la România TV, că are dubii cu privire la acele oseminte găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal.
Acesta crede că acele probe au fost plantate de curând în zona respectivă.
„Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte ușor. Eu sunt foarte mirat, cum după atâtea ploi, cenușa și oasele erau la suprafața ierbii. Deci, să ne înțelegem, osemintele și cenușa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la șapte metri distanță.
Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, chiar torențiale, prin micile inundații, normal că acea cenușă, știm și noi, se împrăștie, se duce, se diluează.
Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent.
Sacii erau curați. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curați și cenușa la suprafață”, a dezvăluit avocatul Tonel Pop.

6 COMENTARII

  1. Multe, foarte multe aspecte ciudate indica un caz construit, artificial, o inscenare.
    Ma refer la intreaga poveste, un scenariu de groaza de film.
    Dupa filmare toti mortii se ridica miraculos si isi strang mainile cu criminalul in cabina de demachiaj.

    Bine jucat? Mai curand teatru pentru prosti, jucat de cabotini de provincie pentru un public lacramos, de mahala.

    Cine a scris scenariul: FSB, GRU ? Dupa recuzita si stil, cam asa arata.

  2. Cu logica mea de om de rand ma intreb de ca ar planta cineva probele? E drept ca ipoteza criminalului in serie singuratic, care devine tot mai sustinuta de probe, ii face praf si pe politisti si pe DIICOT. Ar fi plauzibil daca s – ar planta probe sa se arate un trafic de persoane. Asa s – ar „scoate” si poltistii, care au cautat cai verzi pe la interlopi, si DIICOT, care are competente pe trafic de persoane nu pe criminali in serie… Ori asa, se intampla taman pe dos… Adica, dupa avocatul asta, e vorba de o megaconspiratie, cu persoane megainfluente capabile sa fabrice probe. De ce s – ar obosi cineva, oricum ai da -o si politistii si procurorii asta ies rau oricum…. da rau de tot, jale nu alta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.