Acasă Actualitate Tratamentele Ana Aslan revin în stațiunile balneare pentru prima dată după 1990

Tratamentele Ana Aslan revin în stațiunile balneare pentru prima dată după 1990

DISTRIBUIȚI

Tratamentele cu Gerovital, făcute de medici ai institutului Ana Aslan, vor reveni în acest an în stațiunile balneare românești, pentru prima dată după anul 1990, a declarat agenției MEDIAFAX Nicu Rădulescu, președintele Organizației
Patronatelor din Turismul Balnear (OPTBR).
"Revenirea brandului Ana Aslan în stațiunile balneare din România va începe printr-un proiect pilot pe care o să-l desfășurăm la Tușnad-Băi. OPTBR și Asociația Română de Turism Medical au semnat un protocol cu casele de asigurări din străinătate și stațiunile vor primi primii turiști străini care vor beneficia de tratament Ana Aslan", a spus Rădulescu.
În urma unui contract între OPTBR și Institutul de Geriatrie Ana Aslan, institutul se angajează ca tratamentele și produsele geriatrice Ana Aslan să fie distribuite în stațiuni.
"Noi vom asigura condițiile de cazare și masă și ei asigură medicii specialiști în geriatrie. Astfel, turiștii care vor veni și sunt asigurați în străinătate vor beneficia de servicii de sănătate în România și vor deconta serviciile prin casele de pensii străine", a adăugat Rădulescu.

Primele tratamente vor începe în luna aprilie la Tușnad.
"Tratamente Ana Aslan au mai existat în hotelurile balneare din Eforie prin anii '70, dar apoi produsul a fost abandonat. Urmează ca proiectul să se extindă în cele aproximativ 20 de stațiuni balneare atestate. Vom face și promovare în străinătate, de unde așteptăm aproximativ 10.000 de turiști în acest an pentru tratament cu Gerovital", a mai spus oficialul OPTBR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.