Acasă Actualitate Tribunalul București a respins arestarea grupării Lucan. La perchezițiile domicilare s-a găsit...

Tribunalul București a respins arestarea grupării Lucan. La perchezițiile domicilare s-a găsit o sumă uriașă de bani

DISTRIBUIȚI

Medicul Mihai Lucan, fiul său, Valerian Ciprian Lucan, directorul economic și directorul administrativ din cadrul Institutului Clinic de Urologie Cluj-Napoca, Sanda Baciu și Dan Emil Fofiu-Sânpetreanu, vor fi cecetaţi sub control judiciar, după ce Tribunalul Bucureşti a respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a celor trei.
Surse judiciare au declarat că în momentul reținerii medicului Lucan la sediul DIICOT, asupra acestuia s-au găsit 5000 de Euro. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea cum a ajuns medicul în posesia banilor, acesta fiind ridicat de acasă după percheziții care au durat aproape 24 de ore. Audierea medicului a durat 8 ore la DIICOT București dar procurorul a mai prelungit cu o oră audierea după ce asupra medicului s-au găsit cei 5000 de Euro.
În casa medicului Mihai Lucan procurorii ar fi găsit la percheziţii aproape 600.000 euro, bijuterii foarte scumpe şi arme de vânătoare. Potrivit aceloraşi surse judiciare, miercuri noapte ginerele lui Lucan ar fi încercat să fugă din casă cu un rucsac cu ceasuri valoroase şi ar fi ascuns 10.000 de euro în rezervorul maşinii.

Perchezițiile au durat atât de mult pentru că polițiștii au notat toate seriile celor 600000 de Euro și au identificat și descris foarte multele bijuterii găsite în procesul verbal încheiat.

1 COMENTARIU

  1. Oameniii importanti la care a intervenit dr.Lucan nu au putut opri ancheta dar se pare ca au reusit in prima instanta sa-l scape de arest.Este incredibil ca un dr.acuzat de atitea fapte sa nu fie arestat,desi sunt probe zdrobitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.