Acasă Actualitate Tudorel Toader nu și-a anunțat plecarea de la ministerul Justiției

Tudorel Toader nu și-a anunțat plecarea de la ministerul Justiției

DISTRIBUIȚI

Ministrul Justiției Tudorel Toader anunță că astăzi a avut o întrevedere cu reprezentanții Sindicatului Grefierilor și respinge informațiile vehiculate în presă legate de plecarea sa din funcția de ministru.

„Astazi am avut o intrevedere cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor ! Contrar celor afirmate in spatiul public, nu am facut declaratii cu privire statutul de membru al echipei guvernamentale!”, scrie Tudorel Toader, pe Facebook.

Realitatea TV a transmis marți dimineață că Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a contramandat o întâlnire cu Sindicatul Grefierilor și le-a transmis acestora că nu se va mai afla la frâiele Ministerului, de aceea nu se pot întâlni.

”Va trebui să contramandăm întâlnirea pentru că nu mă voi mai afla la frâiele Ministerului”, ar fi spus Tudorel Toader, conform Realitatea TV.

În ultima perioadă au apărut tot mai multe informații conform cărora Tudorel Toader va fi remaniat, la solicitarea PSD. Zvonurile s-au întețit, după raportul devastator al Comisiei de la Veneția.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.