Acasă Actualitate Udrea e însărcinată cu gemeni și medicii nu-i recomandă să zboare înapoi...

Udrea e însărcinată cu gemeni și medicii nu-i recomandă să zboare înapoi din Costa Rica. Și Pătru are iubit cu 13 ani mai tânăr

DISTRIBUIȚI

Elena Udrea și Ana Maria Pătru sunt bune prietene, amândouă fiind judecate în mai multe dosare de corupție și amândouă având iubiți mult mai tineri, cu 12 și respectiv 13 ani. Diferența e că Udrea e divorțată iar Pătru e căsătorită. Și Bica în timp ce era căsătorită a avut o „relație specială” cu polițistul Ionuț Mihăilescu dar acesta, ca să scape de arestul preventiv, a denunțat-o că a luat mită. Bica și Udrea au plecat în Costa Rica, una fiind acum nedeplasabilă înapoi în România în urma unui accident iar cealaltă în urma unei inseminări. Scumpă sau nu, fetele au bani de Costa Rica! Pătru se zbate și ea să scape de al doilea control judiciar ca să părăsească țara.
Elena Udrea a oferit o declarație în exclusivitate pentru Antena 3, prima de la plecarea sa în Costa Rica. După ce s-a aflat de curând că este însărcinată, fosta șefă de la Turism a dezvăluit că va avea gemeni.
”Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă.

Cum evoluează sarcina?

Eu sper că bine. Este vorba de o sarcină gemelară. Nu prea mă lasă medicii să merg cu avionul, nu sunt recomandate călătoriile. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica””, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Citește și Percheziția domiciliară a surprins-o la 6 dimineața pe căsătorita Ana Maria Pătru cu tânărul amant în casă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.