Home Dezvăluiri Percheziția domiciliară a surprins-o la 6 dimineața pe căsătorita Ana Maria Pătru...

Percheziția domiciliară a surprins-o la 6 dimineața pe căsătorita Ana Maria Pătru cu tânărul amant în casă

DISTRIBUIŢI

O nouă înregistrare cu neprihănita Ana Maria Pătru ne-a parvenit astăzi la redacție. În această nouă înregistrare, Pătru îi povestește unui bărbat neidentificat că ea are oameni în redacțiile Curentul și Știri pe surse care-i dau informații și se plânge că cele două publicații vor să îi creeze o imagine de curvă, ceea ce pare că o deranjează foarte tare. Pe noi nu ne interesează viața privată a puriei și plinuței funcționare care s-a dedulcit la banii furnizorilor de servicii pentru AEP dar faptele vorbesc de la sine: verișoara fostei șefe AEP a fost cea care a dezvăluit că aceasta „era implicată într-o relație de iubire cu Cernăianu Mihai”. Detaliul picant a ieșit la iveală odată cu trimiterea în judecată în 30 decembrie 2016 a Anei Maria Pătru de către procurorii DNA pentru trafic de influență și spălare a banilor. Din rechizitoriu a reieșit că verișoara a acceptat ca Pătru să înmatriculeze pe numele său un Land Rover cumpărat de Cernăianu tocmai pentru că știa că Ana este căsătorită cu Florin, în vârstă de 45 de ani și cu care are un băiat adolescent.
Ajunsă mare sculă de basculă pe prietenia cu Elena Udrea, nu că ar fi fost vreo capacitate, absolventa noastră de drept la particulară, specializată acum în înregistrări audio și livrarea acestora către televiziunea fugarului Ghiță, pare că nu se mai mulțumea cu băieții ăștia între două vârste, 40-50 și avea de ceva timp un amant de 27 de ani, consilier la AEP.
Conform procesului verbal de percheziție (vezi foto), Dimitriu Victor Andrei, consilier AEP se afla, la momentul percheziției, la 6 dimineața în casa doamnei președinte. Polițiștii au sunat la ușă, le-a deschis Ana Maria Pătru care după ce a văzut mandatul de percheziție, le-a permis accesul în locuință. În capul scărilor a apărut și tânărul în chiloței care s-a prezentat ca fiind consilierul doamnei președinte. Acum mai rămâne de stabilit doar dacă salariul pe care-l primește tânărul la AEP include și consilierea pe timpul nopții și dacă în contractul individual de muncă acesta are trecute ore de noapte care în conformitate cu Codul Muncii se plătesc mai bine. Oare fiul adolescent de 17 ani cum privește prezența peste noapte a consilierului în casa în care nu se afla și tatăl său? Oare ce motive avea copilul să vorbească despre sinucidere, de fapt, după cum se pisicea mama lui aseară la RTV?
În episodul următor vă vom prezenta cum povestește Ana Maria Pătru că un important lider PSD i-a trimis un emisar cu bani. Stați pe recepție.

Citește și Fosta șefă AEP a cheltuit în 8 ani pe imobile 857.607,42 EURO din venituri totale mai mici de 400.000 Euro

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.