Acasă Actualitate Udrea, prietenul la nevoie se cunoaște! Du-i pachet lui Bica la arest...

Udrea, prietenul la nevoie se cunoaște! Du-i pachet lui Bica la arest că nu mai are bani

DISTRIBUIȚI

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a dezvăluit, la România TV, că fosta şefă DIICOT era filată de Serviciul Român de Informaţii chiar şi în momentul în care a primit avizul pentru funcţia de procuror-şef. Avocata deplânge situaţia fostei şefe DIICOT, afirmând că aceasta nu are acum bani nici măcar pentru pachetul săptămânal pe care ar avea dreptul să-l primească în arest.
 
„Din mai 2013 dna Bica a fost filata de catre SRI non stop, ea, familie, prieteni. De un an jumătate a fost filată în mod direct, ambiental, în absolut toate ipostazele, de acelasi SRI care i-a dat avizul in momentul în care a fost numita procuror sef DIICOT. Aici e semnul de intrebare. Cum i-a dat avizul SRI-ul daca se presupunea ca exista o asemenea fapta?”, a declarat Laura Voicu, avocat Alina Bica.

Mai mult, Laura Voicu a declarat că Alina Bica are toate bunurile şi conturile bancare puse sub sechestru.

„Are sechestru pe casa care, pe casa care e oricum ipoteca la banca pentru că e luata prin credit bancar, are sechestru pe contul personal, are sechestru inclusiv pe contul de salariu. În acest moment Alina Bica are absolut totul sechestrat. Nu are bani nici macar sa isi asigure bani pentru pachetul saptamanal pe care trebuie sa il primeasca orice arestat”, a mai spus avocata.

Alina Bica a făcut parte din comisia care i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian despăgubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat, potrivit anchetatorilor, cu peste 62 de milioane de euro.

Sperăm că Elena Udrea se va simți în calitate de prietenă și îi va duce lui Bica un pachet la arestul poliției. Să renunțe și ea la un mic dejun din care obișnuiește să servească de 80 de Euro și să- ia și amărâtei care cu semnătura sa i-a permis lui Cocoș să încaseze o șpagă de 10 milioane de Euro de la Stelu. Menționăm că doamna Udrea nu știa de unde are Cocoș banii.

Vezi un reportaj făcut de PROTV pe vremea când Udrea ca o pițipoancă autentică povestea cum toacă banii lui Cocoș. Menționăm încă o dată că ea nu știa că banii lui Cocoș provin din infracțiuni, ea credea că banii sunt legali, că el câștigă milioane de euro pe zi pe timp de criză.

 

{youtube}9vHF4IlgTaY{/youtube}

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.