Home Actualitate Șefa DSP București în pole position pentru preluarea ASSMB

Șefa DSP București în pole position pentru preluarea ASSMB

DISTRIBUIŢI

Zilele lui Vasile Apostol în fruntea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) sunt numărate după ce acesta a încercat să-și găsească susținere în PNL dar în partidul măcinat de lupte interne este greu de accesat o persoană care să te susțină la adevăratul decident. În ultimele luni, presa a relatat cu lux de amănunte cum Apostol a impus spitalelor să lucreze cu societăți din județul său de baștină și cum a adus în instituție și în unele spitale din subordine, pe posturi bine plătite, o multitudine de dâmbovițeni de parcă bucureștenii erau toți ocupați. Că așa a văzut el la inventatoarea lui Gabriela Firea care pandelizase Primăria Capitalei.
Cum în locul lui Apostol nu poate fi numit interimar, conform legii, decât un alt angajat din ASSMB, șefa DSP, Oana Nicolescu este prima opțiune pentru preluarea interimatului la ASSMB. Nicolescu a fost până în luna mai când PNL Sector 2 a propulsat-o prin semnătura obscurului ministru Nelu Tătaru la șefia DSP, medic la Școala nr.2 București, medicii școlari fiind angajați de ASSMB. Oana Nicolescu este președinta Organizației De Femei Liberale din Sectorul 2.
După ce Vlad Voiculescu a preluat scaunul ministerial, Oana Nicolescu și-a anunțat în interiorul PNL, dorința de a pleca din funcția de la DSP București și de a ocupa scaunul amuzantului Apostol.

Citește și Cu nemărginita-i inteligență, șeful ASSMB denumește „Minune de Crăciun” moartea unui donator de organe

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.