Acasă Actualitate Un pasager al cursei de Munchen, prins inainte sa urce cu pistolul...

Un pasager al cursei de Munchen, prins inainte sa urce cu pistolul in avion

DISTRIBUIȚI

Cursa Tarom Sibiu – Munchen a plecat duminica, de pe aeroportul din Sibiu, cu un pasager mai putin, deoarece in bagajele acestuia a fost descoperit un pistol. La un control mai atent al celor de pe Aeroportul Sibiu, un brasovean care intentiona sa se intoarca in Germania a fost prins avand asupra lui o arma de foc, cu calibrul de 9 mm.

Duminica , la ora 15.45, Marian Tudoran, cetatean roman stabilit in Germania, se pregatea sa se imbarce in aeronava Tarom care pleca spre Munchen, avand in bagaje un pistol Walter descarcat. El a declarat politistilor ca a venit in Romania cu pistolul cu gaze pentru a-si -distra nepoteii de Craciun-.

-Daca ar fi declarat pistolul la intrarea in tara, nu ar fi patit nimic. I s-ar fi retinut arma, care i-ar fi fost inapoiata la intoarcerea in Germania, fara nici o problema-, ne-a precizat Augustin Sava, comandantul Aeroportului din Sibiu. Venit in tara pe 27 decembrie pentru a-si petrece Sarbatorile cu familia, Marian Tudoran sutine ca nu avea nici o intentie rea cu arma sa, pe care a cumparat-o din Germania si pe care el sustine ca a folosit-o in tara numai pentru a arunca petarde. Marian Tudoran a fost retinut de politistii sibieni, pentru cercetari. Daca se dovedeste ca a incalcat legea, acesta risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 38 de ani sau, in cel mai fericit caz, poate scapa numai cu o amenda de 10 milioane de lei.

Anul trecut a fost depistat pe Aeroportul din Sibiu un alt cetatean care nu declarase posesia unei arme, acesta alegandu-se atunci numai cu o amenda de 10 milioane pentru incalcarea Legii 17 din 1996 privind regimul armelor si munitiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.