Acasă Special Antena unuia, unealta altuia?

Antena unuia, unealta altuia?

DISTRIBUIȚI

Sediul postului de televiziune Antena 1 a fost aseara cel mai fierbinte loc din Romania. Participarea lui Sorin Ovidiu Vintu la emisiunea lui Marius Tuca i-a pus pe jar atat pe angajatii lui Dan Voiculescu, cat si fortele de ordine. Cum arata scena celei mai importante batalii mediatice a ultimilor ani, inaintea inceperii genericului de la -Marius Tuca Show- au incercat sa afle reporterii nostri pe parcursul zilei de ieri.

Prezenta controversatului SOV in emisiunea -Marius Tuca Show- a creat probleme postului de televiziune Antena 1. Ieri dimineata, conducrea televiziunii a solicitat Jandarmeriei asigurarea pazei sediului din Soseaua Bucuresti – Ploiesti, temandu-se ca prezenta lui SOV in studiourile sale ar putea atrage mania feneistilor.

Jandarmii au fost in incurcatura de solicitarea Antenei 1 pentru ca legea nu le permite pazirea sediilor institutiilor private, dar au apelat la Brigada Mobila -Matei Basarab-, una dintre unitatile care au misiunea de a asigura linistea si ordinea publica. Echipele de jandarmi urmau sa patruleze pe strazile din jurul sediului Antenei 1, asigurandu-se ca nu vor exista probleme.

Masurile de securitate interna luate de conducerea Antenei 1 inaintea emisiunii cu SOV erau fara precedent. Conform intelegerii dintre realizatorul Marius Tuca si invitatul sau, nici un fotoreporter (nici macar cei ai ziarelor aflate in proprietatea lui Dan Voiculescu) nu era admis in perimetrul postului de televiziune la sosirea invitatului. De asemenea, nici o camera de luat vederi a Antenei 1 nu a avut voie sa traga secvente care sa-l surprinda pe Sorin Vintu in momentele premergatoare emisiunii: la intrarea in sediul televiziunii, pe hol, la machiaj sau in cele cateva minute de pregatiri din studio. In plus, imaginile din timpul emisiunii (pe care, de regula, redactia Stiri a Antenei 1 le folosea ulterior in cadrul emisiunilor informative) aveau de aceasta data un regim special si nimeni nu stia daca realizatorul Tuca va permite colegilor sai sa le utilizeze. In fine, numarul angajatilor ce urmau sa intre in contact cu parintele FNI trebuia redus la maximum, desi majoritatea ziaristilor si tehnicienilor postului si-ar fi dorit sa-l vada -pe viu- pe omul care a pus pe jar o tara intreaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.