Acasă Actualitate USR PLUS l-a învins pe Pandele

USR PLUS l-a învins pe Pandele

DISTRIBUIȚI

Încercarea abuzivă şi nefondată a interpuşilor lui Florentin Pandele de la Voluntari de a invalida candidaturile USR PLUS la alegerile locale din 27 septembrie din oraşul Voluntari a eşuat lamentabil.

Alianţa USR PLUS a contestat hotărârea aberantă a Biroului Electoral de Circumscripţie din oraşul Voluntari, birou din care fac parte persoane care au strânse legături cu familia Pandele şi care obţin diverse beneficii de pe urma acestei relaţii.

Contestaţia a fost respinsă iniţial, dar prin eforturile avocaţilor noştri, Oana Cambera şi Braşovchi Dumitru, şi ei candidaţi USR PLUS la Consiliul Judeţean Ilfov, am depus apel la Tribunalul Ilfov şi am primit răspunsul firesc într-o ţară care
respectă democraţia şi dreptul de a fi ales.

Tribunalul a admis candidatura domnului Rolea Bogdan pentru funcţia de Primar al oraşului Voluntari şi lista de candidaţi pentru funcţia de consilieri locali în Consiliul Local Voluntari, depusă de Alianţa USR PLUS.

Soluţia dată de Tribunal vine să confirme faptul că tot acest demers a fost o încercare disperată a interpuşilor domnului Pandele de a împiedica candidatura şi implicit intrarea în administraţia locală Voluntari a candidaţilor USR PLUS, printre
care se află urbanişti, economişti, ingineri software, experţi contabili, profesionişti în domeniile lor, pentru că ştiu că, odată intraţi în consiliul local, aceşti oameni vor face tot posibilul să scoată la lumină tot ceea ce a fost bine ascuns timp de două decenii.

Înţelegem panica pe care o resimt toţi oameni, care sunt conectaţi puternic la reţelele de interese locale din Voluntari.

Candidaţii USR PLUS reprezintă pentru ei riscul să dispară de pe scena politică acei oameni în care s-au investit mulţi bani pentru a le favoriza demersurile personale, în defavoarea interesului public. Utilizarea intimidării este singurul mecanism pe
care aceşti oameni îl cunosc, disperaţi să îşi menţină reţeaua de relaţii.

Îi transmitem pe această cale contracandidatului nostru, domnul Pandele, că suntem aici pentru a face lumină în administraţia locală Voluntari, să oprim scurgerile de bani către buzunarele „prietenilor” dumnealui şi pentru a o transforma în partener
al cetăţenilor, care îi reprezintă cu integritate, deschidere, transparenţă şi profesionalism. Prioritatea noastră numărul 1 sunt cetăţenii Voluntariului, pentru că noi suntem dintre ei.”, transmite USR-PLUS.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.