Acasă Politic Romașcanu cere să-i fie permise contactele virtuale anale cu jurnaliștii. Proasta care-l...

Romașcanu cere să-i fie permise contactele virtuale anale cu jurnaliștii. Proasta care-l lingușește e nemulțumită

DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a promis contacte sexuale anale tuturor jurnaliștilor, fapt pentru care a fost suspendat din calitatea de purtător de cuvânt al PSD. Într-o mârlănie deplină, Romașcanu s-a arătat nemulțumit de faptul că a fost criticat pentru limbajul său vulgar la adresa presei invocând niște modificări, spune el benefice, pentru mass media aduse la iniţiativa sa ordonanţei ”Bani pentru presă”.

”Prea multă lume a ridicat piatra…Dacă 10% dintre cei care şi-au exprimat blamul ar face ceea ce predică, lumea ar arăta altfel. De ce, totuşi, nu arată altfel? PS – Ceea ce fac e din convingere, inclusiv legea de mai jos. O public ca minimă dovadă a respectui (SIC!) meu pentru presă. E prima oară când o menţionez, nu-mi datorează nimeni, nimic. Doar eu vouă: scuze”, a scris Romaşcanu pe Facebook, prezentând o ştire cu privire la modificările pe care el le-a propus la Ordonanţa ”Bani pentru presă” după întâlnirile cu reprezentanţii mass media.

Îl puteți asculta pe grobian cum înjură, încurajat de o proastă lingușitoare din anturajul lui care pare o cunoscătoare a posibilelor astfel de plăceri și care se opune acestei forme de contacte. Cum Romașcanu tot insistă pe subiect, cel mai probabil proasta, plătită și ea din bani publici, e nemulțumită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.