Acasă Actualitate Vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca sunt eficiente şi împotriva tulpinii din Marea...

Vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca sunt eficiente şi împotriva tulpinii din Marea Britanie

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a precizat marţi că vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca sunt eficiente şi împotriva tulpinii din Marea Britanie.

„Da, la acest moment, datele sunt cât se poate de bune, şi anume eficacitatea acestor vaccinuri este păstrată şi pentru tulpina din Marea Britanie şi care, din păcate, vedem că este emergentă şi în România. Ca atare, a fost un motiv pentru care noi ne-am dorit accelerarea campaniei de vaccinare şi creşterea numărului de persoane vaccinate zilnic, tocmai pentru a asigura protejarea unui număr cât mai mare de persoane într-un interval mai scurt de timp. A fost şi motivul pentru care am decis devansarea etapei a doua, începând cu data de 15 ianuarie. După cum ştiţi, ea era prevăzută la începutul lunii februarie”, a arătat el în cadrul unei conferinţe de presă.

5 COMENTARII

 1. Asta se cunoștea deja dinainte de a apărea tulpina din Marea Britanie! De la filmu’ „Star Wars”, episodu’ cu jedaiu’… Acum urmează episodu’ cu tulpina din Africa de Sud… Isandlwana Moderna, adică.

   • DÎN PUȚ!
    Da’ voi dă când ați devenit atît dă „științifici”? …dă la „Șpilu Haret” încoa’? Că văd că vă pricepeți tare (ca toată lumea care privește cu gura-căscată la TV la arafați)… Deși, dacă aveați ștudii corespunzătoare, nu ereați gurnaliști, ci cercetători gradu’ III la Faizăru’ iubit…

    • Ziceți că doar absolvenții de la Șpilu se vaccinează? Hmmmm. Cât despre știința noastră, poate remarcați că cităm un specialist?

     • Jorjiță, șpețializd? hahahahaha! …în „Comunicare CoVid pentru gradați”, probabil… Io nu-s gradat!
      Iote, am și io una cu un șpețializd (mai ceva decât colonelu’ vost’ dă paye) cu păreri:
      Doftor „Anthony Fauci a declarat pentru NBC că purtarea a două măști este probabil mai eficientă în oprirea răspândirii virusului”! hahahahaha! La apariția următoarei tulpini va recomînda 3 măști, și așa mai departe… Și uite ce frumos și ce „științific” argumentează el, doftoru’ Nambăr Uan care-l contrazicea în public pe cel care l-a scos în față (pe Președintele Trump):
      „Dacă aveți o acoperire cu un singur strat, puneți peste un alt strat, este PROBABIL mai eficient”, a spus el.” :)))) O fi încercat el cu hârtie igienică la gură, și o fi văzut că merge… „Vestea bună, a declarat Fauci luni la CNN, este că vaccinurile actuale COVID-19 PAR să fie eficiente împotriva noilor variante” :)))) Publicitate! (NE-gratuită!)
      Îmi place că sunteți (ca TOATE media din Romînica – iar asta se întâmplă din 2014, dă când nu mai e Băse care nițel „afumat” s-a găsit în particoler să atragă atenția publicului asupra dotărilor Marelui Licurici) pe aceeași lungime dă undă cu SieNeNu’…
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      „Compania Moderna a anunțat că vaccinul său a creat anticorpi care neutralizează variantele COVID-19 găsite pentru prima dată în Marea Britanie și Africa de Sud.” DESIGUR! …cum altfel? Tăt rrhomu’-și laudă calu’…
      „Există însă îngrijorări că vaccinul ar putea avea o eficacitate oarecum scăzută împotriva tulpinii observate pentru prima dată în Africa de Sud, iar compania lucrează la acest aspect”… DESIGUR, iarăși și din nou! …chiar și Serviciile lucrează pentru liniștea noastră, nu-i așa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.