Acasă Politic Nicușor Dan asigură finanțarea echipei de handbal feminin CSM București

Nicușor Dan asigură finanțarea echipei de handbal feminin CSM București

DISTRIBUIȚI
Cu acordul majorității din Consiliul General, am asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021, afirmă primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care spune că în câteva luni va prezenta o strategie pentru sport.
„O componentă importantă a muncii mele de până acum a fost să încerc să reclădesc încrederea în Primărie. A constructorilor, a creditorilor, a Comisiei Europene, a ONG-urilor, a mediilor profesionale. Toți cer Primăriei doar predictibilitate și seriozitate.
Asta am făcut și în seara asta cu echipa de handbal feminin de la CSM București. O echipă de profesioniste, între primele din Europa, care nu au meritat starea de incertitudine care durează de aproape doi ani. Cu acordul majorității din Consiliul General, am asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021.
Echipa de handbal feminin este un element important de promovare a orașului. Avem de îmbunătățit marketingul pentru a aduce mai mulți bani privați la echipă. În sensul acesta am decis să înlăturăm inscripția „Primăria Capitalei” de pe echipamentele de joc, în primul moment în care regulamentele competițiilor ne-o vor permite.
Sunt multe de făcut pentru sport. Vom stimula sportul de masă și sportul școlar. Am facut un prim pas solicitând Ministerului Educației preluarea cluburilor sportive școlare, avem o problemă cu rețeaua de baze sportive și cu accesul la bazele sportive.
Pentru moment ne concentrăm pe alte urgențe, dar în câteva luni vom veni cu o strategie pentru sport.”, anunță Primarul General.

3 COMENTARII

 1. Romania poate deveni competitiva
  numai daca isi va dezvolta continuu
  INTELIGENTA colectiva si va dispune
  pentru valorificarea acesteia de un
  MANAGEMENT PUBLIC performant
  autohton, exercitat in conditii de
  maxima MORALITATE, de catre oameni
  doxati, progresisti si de CARACTER.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.