Acasă Actualitate Vadim Tudor recunoaște că a votat alături de pidosnici

Vadim Tudor recunoaște că a votat alături de pidosnici

DISTRIBUIȚI

În originalitatea sa cu totul și cu totul bizară, Vadim Tudor s-a denunțat singur, în scris, recunoscånd că a votat intenționat, nu din greșeală, alături de alți 348 de membri ai Parlamentului European, promotori ai valorilor susținute de stånga, politică arondată puternicului lobby al homosexualilor. În ultimele numere din publicația sa, „Tricolorul“, Vadim Tudor spumegă, tună, fulgeră, eructează, vomează în stilul său binecunoscut, cacofilic, ba chiar, culmea ridicolului, a anunțat că vrea să-i dau zece miliarde lei pentru că l-am expus „disprețului public“ dezvăluind într-un articol recent din „Curentul“, intitulat „Vadim Tudor – Tribunul homosexualilor“, modul în care a votat acesta în Parlamentul European, în beneficiul lobby-ului de stånga al homosexualilor. Suma de zece miliarde de lei pretinsă de Vadim Tudor reprezintă cea mai mare sumă cerută vreodată unui ziarist din România, iar dacă se confirmă că acesta a depus pe numele meu plângerea penală la Parchet, va fi un proces cu adevărat interesant. Când voi primi hârtia de la Parchet, voi depune și eu pe numele lui Vadim Tudor o plângere penală, pentru denunț calomnios și voi cere ca penalități dublul sumei cerute de Vadim, plus doi lei vechi, cât face „onoarea“ lui Vadim Tudor în ochii mei, pe care îi voi returna Tribunului homosexualilor prin mandat poștal via Bruxelles.
Vadim Tudor se face de râs singur încercând să-și justifice votul de la Parlamentul European și pretinzând că el „a votat pentru echilibru“: „Am votat de partea Binelui, nu de partea Răului. Alături de mine au votat nu mai puțin de 348 de membri ai Parlamentului European – pe care gunoiul ăsta de George Roncea îi face… homosexuali (pidosnici)! Au existat doar 218 voturi împotrivă și 46 de abțineri. De cånd trebuie să dăm, noi, socoteală unui infractor ca acest țigan șantajist, George Roncea, care se pare că n-are nici măcar liceul, de modul cum votăm? Cine e el? Ce interese reprezintă? L-au pus stăpånii lui din umbră, Vasile Blaga și Elena Udrea, să mă înjure? E-n regulă, atunci cele două potăi ale lui Băsescu să-i suporte și amenda, de 10 miliarde de lei vechi! Fiindcă anunț că l-am dat în judecată pe derbedeul George Roncea, pentru insultă și calomnie, cerånd la Tribunal daune morale de 10 miliarde de lei vechi“.

Schizofrenie à la Vadim

Insultele continuă, de la țigan, golan, nenorocit, șobolan, retardat, javră, vagabond mincinos și șantajist, la slugă a mafiotului Băsescu etc., după care Vadim intră mai concret în descrierea activității mele jurnalistice recente susținând că „țiganul George Roncea a încercat să-l șantajeze și pe Sorin Oprescu, dar primarul Capitalei, uns cu toate alifiile, n-a mușcat momeala. Așa cum n-a mușcat-o nici Dorel Onaca. Imediat, șantajistul s-a năpustit cu copitele asupra lor“. Foarte tare. Vadim mai suferă și de dedublare schizofrenică a personalității, deoarece în „România Mare“ acesta preia și laudă articolul din „Curentul“ scris de mine în care apărea și numele lui Dorel Onaca. Oanca îmi devine astfel și mai simpatic, câtă vreme Vadim îl ponegrește veninos. Cu prima ocazie voi dezvălui conținutul unei discuții revelatoare cu Dorel Onaca, care m-a căutat recent, la telefon, și mi-a adus la cunoștință date interesante despre contextul în care a apărut în presă numele său.
Iar pentru afirmațiile Tribunului cu privire la presupusul caz de șantaj la adresa lui Sorin Oprescu, (pe care nici măcar nu l-am cunoscut vreodată personal – d'apoi să îl „șantajez“), voi mai adăuga încă un capăt plângerii verbale pentru denunț calomnios pe care o voi depune pe numele lui Vadim Tudor.
Încercările sale penibile de a se disculpa pentru votul dat în cazul rezoluției la adresa Lituaniei sunt demontate de scrisoarea Alianței Familiilor din România care a adresat tuturor parlamentarilor români ce activează în Parlamentul European și șefilor de partide următorul Apel de avertisment.

Alianța Familiilor din România condamnă ferm votul lui Vadim&comp

„Alianța Familiilor din România (AFR) este o organizație a societății civile, dedicată promovării valorilor vieții și familiei. Printre preocupările organizației noastre se află și monitorizarea activității reprezentanților aleși și informarea publicului despre acțiunile acestora. Pe baza monitorizării, AFR diseminează, cu ocazia alegerilor, opiniei publice, buletine informative privind profilul moral al candidaților. Pe 1 septembrie a.c., Parlamentul European a supus la vot și aprobat o rezoluție referitoare la un proiect de lege națională avansat în Parlamentul Lituaniei, lege prin care minorii ar urma să fie protejați împotriva «diseminării directe» de informații prin care «sunt promovate relațiile homosexuale, bisexuale și poligame».
În  Lituania, proiectul de lege a fost inițial respins de președintele Republicii, dar Parlamentul a anulat veto-ul președintelui, iar în prezent proiectul de lege este pe cale să intre în vigoare. Motivația acestei legi este evidentă – Lituania dorește să-și protejeze tânăra generație de efectul propagandei desfășurate de activiștii homosexuali, tot mai agresivi la nivel european. Nu este o noutate faptul că expunerea minorilor la asemenea comportamente «alternative» are un efect dezastruos asupra dezvoltării lor ca cetățeni echilibrați și ca participanți stabili la societatea în ansamblu.
Contaminarea tinerei generații cu propagandă prin care se încearcă normalizarea unor relații contra firii nu poate decât să contribuie la criza morală și identitară a unei societăți și are efecte extrem de negative asupra individului și familiei ca structură socială. Cu toate acestea, rezoluția Parlamentului European a fost adoptată inclusiv cu ajutorul europarlamentarilor partidului dumneavoastră. Din păcate, nu este primul caz în care membrii PSD reprezentanți ai României la Bruxelles votează fără nicio reținere în favoarea unor directive sau rezoluții care intră în conflict cu valorile morale și culturale ale poporului român – pe care europarlamentarii PSD pretind că îl reprezintă.
Prin prezenta scrisoare dorim să ne exprimăm încă o dată dezamăgirea privind poziția adoptată de partidul dumneavoastră în Parlamentul European. Vă asigurăm că acest comportament al celui mai proeminent partid al stângii românești va fi adus în mod extensiv la cunoștința alegătorilor în perspectiva apropiatelor alegeri prezidențiale, dar și în viitor, la viitoarele alegeri locale și/sau naționale“.
Alianța Familiilor din România (AFR) cea mai mare și mai semnificativă organizație a societătii civile, care promovează valorile vieții și familiei, a luat o poziție fermă față de atitudinea factorilor politici din România în raport cu aberațiile celor care promovează homosexualitatea. Asociația apără tradițiile social-culturale care au stat la baza dezvoltării societății românești: familia și morala creștină, aplicate în relațiile interumane și în viața socială.
În contextul relativizării reperelor morale și a derivei individului din societatea actuală, AFR este una dintre puținele voci care (re)afirmă valorile tradiționale și funcționale social, valori care sunt însă puse în discuție de promotori ai unor „alternative“ – alternative care s-au dovedit experimente sociale falimentare în societățile care le-au testat.
Și în cazul rezoluției de condamnare a Lituaniei adoptată de PE Alianța Familiilor din România a reacționat prompt adresând scrisoarea de protest președintelui PSD, dar și PNL-ului. Membrii acestor partide au votat în bloc, cu excepția notabilă a Noricăi Nicolai, rezoluția pe care a votat-o și Tribunul homosexualilor, Vadim Tudor.
Paranoia justificativă a lui Vadim Tudor atinge accente comice, acesta pretinzând acum că votul său a fost acordat… pentru protejarea copiilor din Lituania! După cât se pare, Vadim Tudor e singurul care crede așa ceva, dar asta n-ar fi o noutate, se știe că Tribunul este unic (și, să sperăm, irepetabil).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.