Acasă Actualitate Vecini: Fiul lui Dincă a violat în grup o fată dar taică-su...

Vecini: Fiul lui Dincă a violat în grup o fată dar taică-su l-a scăpat de închisoare cu prietenii polițiști din Caracal

DISTRIBUIȚI
Fiul lui Dincă, Dan, care a trecut prin fața casei groazei în ziua în care Alexandra a sunat la 112 ar fi violat cu mai mulți prieteni o fată, spun vecinii lui Gheorghe Dincă.
„Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, povesteşte una dintre vecinele familiei Dincă.
Mărturia femeii este susţinută chiar şi de Victor Mieilă, poreclit Vică, unul dintre apropiaţii lui Gheorghe Dincă. „A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a declarat Mieilă.
Daniela şi Dan Dincă au declarat în faţa procurorilor că, în ziua dispariţiei Alexandrei, i-ar fi văzut pe Victor Mieilă și pe Ştefan Risipiceanu ieşind din casa tatălui lui la ora 10 dimineaţa, chiar în momentul în care fata era răpită dar cei doi neagă. La fel neagă și cultivatorul de nuci din Dăbuleni care spune că fiica lui Dincă era la el la ora 10. „Nu ştiu de ce au zis aşa. Poate doreau să arunce pe noi, să-l protejeze pe taică-său. Habar n-am. Noi mergeam des la George. Fane şi dormea acolo, dar nu ştiam noi ce face. În ziua aia n-am fost sigur acolo. Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a mai declarat Vică, prietenul lui Gheorghe Dincă.
Totodată, conform unor informații pe surse citate de România TV, anchetatorii au probe care arată că familia lui Gheorghe Dincă ar fi implicată în rețele de trafic de carne vie.
Se pare că DIICOT ar fi audiat mai mulți complici de-ai lui Dincă, iar aceștia au admis că în casa lui Dincă erau duse minore. Martorii au oferit și informații privind membrii familiei lui Dincă. De altfel, aceleași informații pare să le aibă și familia Alexandrei, întrucât, ieri, Alexandru Cumpănașu a anunțat că va cere DIICOT ca familia lui Dincă să fie reținută pentru complicitate la crimă și trafic de carne vie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.