Acasă Actualitate VIDEO. „Allahu akbar” au strigat cei doi dezaxați după ce au ucis...

VIDEO. „Allahu akbar” au strigat cei doi dezaxați după ce au ucis 12 persoane în atacul terorist de la Paris

DISTRIBUIȚI

Aceasta a fost ultima fotografie care a fost postată pe contul de facebook al revistei Charlie Hebdo înainte de atacul terorist în care au murit 10 ziariști și doi polițiști. Dați un „like” paginii de facebook a ziarului Charlie Hebdo, în semn de solidaritate cu ziariștii și de dispreț față de cei doi cretini musulmani.

UPDATE 15.15: Poliţiştii au găsit maşina teroriştilor.

UPDATE 15.00: Le Monde scrie că a murit şi Charb, directorul şi principalul caricaturist al Charlie Hebdo. El a murit în spital, în urma rănilor.

UPDATE 14.35: Franţa şi-a ridicat la maximum nivelul de alertă – şi anume „alertă de atentat” – în regiunea pariziană, în urma atacului comis miercuri la sediul din Paris al publicaţiei satirice Charlie Hebdo, soldat cu 11 morţi, au  anunţat serviciile premierului.

 

{youtube}Y1ff9V_1U0E{/youtube}

 

UPDATE 14.30: Bilanţul morţilor a crescut la 12. Ar fi vorba de 10 jurnalişti şi doi poliţişti. Alertă teroristă instituită şi în Italia. Au apărut două fotografii cu cei doi atacatori.

UPDATE 14.20: ALERTĂ LA PARIS. Toate redacţiile, magazinele şi lăcaşurile de cult sunt păzite de Poliţie. ”Niciun act barbar nu va putea  niciodată să oprească libertatea presei. Suntem o ţară unită, care va răspunde şi bloca aceste acțiuni”, se arată în mesajul postat de Francois Hollande, pe Facebook.

UPDATE 14.10: Printre cei 11 morţi s-ar afla şi doi poliţişti, conform presei franceze. Cinci persoane ar fi grav rănite.

UPDATE 14.05: AFP scrie că cei doi atentatori aveau automate Kalasnikov şi un lansator de grenade.

UPDATE 13.50: La ora 12.12, Charlie Hebdo publica, pe contul de Facebook, un desen care îl infăţişează pe Al Baghdadi, liderul grupării Statul Islamic.

UPDATE 13.40: Conform unor noi informaţii, 11 oameni au murit în acest atac. A apărut şi prima filmare din timpul atentatului.

Charlie Hebdo, atacat în mod repetat, pentru publicarea caricaturilor cu Mahomed

UPDATE ora 13.30: Preşedintele Francois Hollande se deplasează la locul atacului.

UPDATE: Cel puţin 10 persoane au murit, conform Reuters. Pe Twitter au apărut primele imagini de la locul atentatului.

Potrivit primelor informaţii, persoane îmbrăcate în negru şi cu cagule au pătruns în sediul ziarului şi au deschis focul cu arme Kalaşnikov.

Cotidianul 20 Minutes a reuşit să contacteze telefonic un angajat al instituţiei de presă atacate. „Este un veritabil masacru. Sunt şi morţi!”, a declarat acesta, înainte ca apelul să se întrerupă.

Această informaţie nu a putut fi verificată imediat. Postul de televiziune I Tele relatează că „există cel puţin un rănit”. Potrivit cotidianului Le Figaro, un poliţist aflat la locul atacului ar fi fost atins de focuri de armă.

 

{youtube}8bTD0lJ5Tv4{/youtube}

 

Conform unui jurnalist al agenţiei Premier ligne, al cărei sediu este în apropierea celui al ziarului Charlie Hebdo, „s-au auzit numeroase tiruri” de armă, relatează I Tele. Contactat de AFP, caricaturistul Luz a dat asigurări că s-au înregistrat victime.
Galerie foto
ATAC ARMAT la sediul unui ziar din Paris: 10 persoane AU MURIT. „E UN ADEVĂRAT MASACRU” ATAC ARMAT la sediul unui ziar din Paris: 10 persoane AU MURIT. „E UN ADEVĂRAT MASACRU” ATAC ARMAT la sediul unui ziar din Paris: 10 persoane AU MURIT. „E UN ADEVĂRAT MASACRU” Charlie Hebdo Atac armat Atac armat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.